Lørdag slukker vi lyset for at vise vores respekt for planetens begrænsede ressourcer

27. marts 2020 Samfund

På lørdag opfordrer WWF til at vi alle slukker lyset en time fra klokken 20.30 til 21.30 og dermed vise vores respekt for planetens begrænsede ressourcer.

Earth Hour handler om at stå sammen og sætte fokus på vores planets begrænsede ressourcer.

Sidste år slukkede tusindvis af mennesker lyset i deres hjem og ikoniske bygninger som Eiffeltårnet i Paris, Empire State Building i New York og Operahuset i Sidney blev mørkelagt.

Handlingen er symbolsk, for skal vi sænke vores udledning af CO2 og vi skal satse endnu mere på grøn og vedvarende energi i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Earth Hour startede i Australien i 2007, hvor WWF lancerede kampagnen med en fælles opfordring til at slukke lyset en time for klimaet.

Dem der slukker lyset på lørdag, viser også, at ProjectZero visionen om den grønne omstilling af Sønderborg-området er noget, vi alle kan tage del i.

Så stå sammen med tusindvis af andre mennesker i hele verden – sluk lyset på lørdag den 28. marts klokken 20.30 – 21.30.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
19. maj 2022 Erhverv, Nordborg

Skal du med til Klovneløb?

19. maj 2022 Erhverv

Den 29. maj fra kl. 13.30-16.30 er der Klovneløb i Nordborg og det har til formål at samle familier og venner til en hyggelig dag i en god sags tjeneste. Med løbet samles der ind til den landsdækkende forening Danske Hospitalsklovne, så endnu flere hospitalsklovne kan komme ud og glæde børn og unge, der må […]

Læs mere...