Lørdag: Smut en tur på tennisbanen og prøv at svinge ketcheren

4. maj 2019 Kultur

Lørdag er Tennissportens Dag og derfor inviterer Sønderborg Tennisklub alle interesserede til at lægge vejen forbi klubbens baner på Hertug Hans Vej 12 til en dag med  tennisspil, sjove aktiviteter og hygge fra kl. 10.00-13.00.

Det er gratis at deltage, og gæsterne kan i dagens anledning kvit og frit låne ketsjere og bolde.

Tennis er for alle, skriver klubben.

”Til Tennissportens Dag får alle interesserede mulighed for at prøve at spille tennis”, fortæller klubbens formand Peder Helmuth Hansen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Alle er meget velkomne og alle kan være med – uanset alder, og om man har prøvet at spille tennis før. Vores dygtige trænere står klar til at hjælpe deltagerne godt i gang på banerne, og man kan høre nærmere om klubbens mange tilbud.”

Bag arrangementet står Sønderborg Tennisklub i tæt samarbejde med Bevæg dig for livet – Tennis, herunder DGI Tennis og Dansk Tennis Forbund.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Vandet sejlede ned i apoteket i Borgen

16. oktober 2021 Erhverv

Lørdag middag gik der hul på et rør med vand i apoteket i Borgen og derfor sejlede vandet ned ad en væg og ud over gulvet. “Vi skyndte os at træde væk – og apoteket fortsatte deres kundebetjening fra den ene af kasserne”, siger en kunde til SønderborgNYT. Der blev også ringet efter hjælp, så […]

Læs mere...