Lørdagens Solisterier blev aflyst

21. november 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Lørdag eftermiddag var koncertsalen i Alsion gabende tom – og det skyldes, at der kom en sygemelding fra den pianist, der skulle have bundet de planlagte Solisterier sammen.

Derfor kunne der ikke blændes op for deklassiske sangere, Elsebeth Dreisig, Carol Conrad og Mathias Hedegaard.

“Sygemeldingen kom tidligere på dagens og vi skrev omgående til alle dem, der havde købt billet”, siger Chresten Speggers, som er vært for Solisterier.

Både han og kulturforvaltningens Stine Dudda stod klar i Alsion, hvor de kunne sende de gæster, der ikke havde læst mailen med aflysningen, hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Heldigvis kan vi glæde os til Nytårs-Solisterier i midten af januar”, siger Stine Dudda og fortæller, at så er Caspar Phillipson ene mand på scenen – og ved flyglet.

Repertoiret er gennemført sort humor og spænder fra Tom Lehrer over Bent Fabricius Bjerre og Monty Python til diverse danske filmsange.

Det er et vaskeægte coronashow, som han sammensatte, da hans filmoptagelser i Hollywood blev aflyst. Sunset Boulevard blev erstattet af stuen hjemme på Amager.

Herfra underholdt sangeren og skuespilleren hver uge sine Facebook-følgere med en ny sang ved flyglet. Det blev så i efteråret til et show på den lille scene på Rådhustorvet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver med andre ord et Nytårs-Solisteri, publikum kan se særligt meget frem til og det finder sted i Koncertsalen den 16. januar klokken 14.

Biletter finder du på Koncertsalens hjemmeside.