LOF inviterer til sommerkurser

9. juni 2020 Kultur

Liberalt Oplysningsforbund byder velkommen med nogle sommerkurser i den skønne danske natur, hvis altså vejret tillader det. Vi passer på hinanden og tager højde for alle de nødvendige forholdsregler, og derfor er der også begrænsning på antal deltagere.

Fra den 10. juni og over fem onsdage fra kl. 16:30-17:30 kan alle interesserede dyrke yoga i det fri i de smukke grønne omgivelser i Kongevejsparken i Sønderborg. Programmet tilpasses vejret og vil veksle mellem styrke, stræk, balance, bevægelse og afspænding. Undervisningen ledes af uddannet yogainstruktør Nadja Hultgren og er for både den trænede og utrænede, skriver LOF i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kom alene eller sammen med en ven – kom for fællesskab og ”me-time”, for frisk luft til hjerte og hjerne, for ro og bevægelse. Kom som du er. Husk at medbringe vand, liggeunderlag og ifør dig tøj som er behageligt at bevæge sig i.

Frilufts-akvarel

Er du den kreative type, kan vi tilbyde dig malerworkshoppen ‘Akvarel i det fri’ både i Sønderborg og i Aabenraa. Workshoppen er for alle interesserede, uanset om man er øvet eller nybegynder og starter med en introduktion til teknikker og farvelære og følges op med demonstrationer.

Artiklen fortsætter under annoncen

I spidsen for workshoppen står kunstmaleren Birthe Cornelius, der har 20 års erfaring som underviser hos LOF Syd. Workshoppen giver dig alletiders mulighed for at udfolde dig kreativt og opleve glæden ved at male i det fri.

Tirsdag den 7. juli kl. 13:00-17:00 er workshoppen i Skanseområdet på Dybbøl Banke og torsdag den 9. juli ligeledes kl. 13:00-17:00 i den smukke slotspark ved Brundlund Slot i Aabenraa.

Yderligere information om sommerkurserne og tilmelding via hjemmesiden eller på tlf. 2573 4210

Artiklen fortsætter under annoncen

Foto: LOF Syd

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk