LOF-kursus: Natur & Suppe – vandreture med spisning undervejs

21. juni 2020 Kultur

Trænger du til frisk luft, fællesskab og ny energi? Så er LOF’s nye udendørskursus Natur & Suppe måske noget for dig. Hen over seks lørdage vil du blive ledt gennem spændende områder i vores lokale natur af vores gåguide Nadja Hultgren. Undervejs holdes der hyggelige pauser med plads til gode samtaler over en kop medbragt suppe.

“Vi ved, at mange har savnet at være en del af et fællesskab i den seneste tid. Natur & Suppe er tænkt som en fremstrakt hånd til de borgere, der trænger til at komme ud og få en oplevelse sammen med andre”, siger skoleleder Louise W. Petersen for LOF Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Natur & Suppe fokuserer derfor meget på fællesskabet. Der sker noget helt særligt, når man spiser sammen. Derfor beder vi deltagerne medbringe en portion suppe, så vi kan spise sammen undervejs. Som en del af kurset, får du inspiration til nye suppeopskrifter.

Gåguiden hjælper med at sætte gang de gode samtaler gennem forskellige samtalekort. Kender du nogen, der har godt af selskab, så gør gerne opmærksom på Natur & suppe.

Praktisk
LOF er meget opmærksom på deltagernes sundhed. Derfor er der højst ni deltagere på holdet og vi holder god afstand til hinanden undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

Natur & suppe starter den 27 juni med mødested på p-pladsen bag Idrætshøjskolen i Sønderborg. Holdet mødes hver lørdag klokken 11:00 – 12:30. Tempoet på vandreturen er roligt, så alle kan være med. Holdet kører over seks gange. Efter hver vandretur får deltagerne en ny suppeopskrift, der kan bruges til næste gang.

“Det er dog ikke et krav, at man stiller op med hjemmelavet suppe. Det er helt op til den enkelte deltager, om man vil tilberede suppen selv eller, om man foretrækker at medbringe et suppebrev og en kande kogt vand”, siger Louise W. Petersen i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...