Logebroder Walter Brüning fejret for 14. 617 dage i Odd Fellow

17. april 2018 Uncategorized

Mandag aften fik Storrepræsentant Walter Brüning fra loge 48 Hertha Odd Fellow Ordenens hæderstegn for 40 års medlemskab.

Det foregik under højtidelige og festlige former i Odd Fellowlogernes bygning i Slotsgade i Sønderborg med deltagelse at logens embedsmænd og brødre iklædt festdragt samt repræsentanter fra Distrikt 7 og Lejr Danevirke, skriver Odd Fellow i en pressemeddelelse.

Walter Brüning og Rubin Dyreborg Nielsen. Foto: Odd Fellw Logen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Logens ceremonimester førte jubilaren og dennes hustru: Søster Heidi Brüning fra loge 84 Svanen, ind i logesalen. Broder Overmester Willy Budde holdt tale for jubilaren broder Walter, hvor man fremhævede broderens aldrig svigtende interesse, støtte og villighed til at påtage sig nye opgaver og sluttede med at fæstne 40 års hæderstegnet på jubilarens bryst.

Broder distriktsdeputeret storsire Rubin Dyreborg Nielsen, hovedpatriark Finn Rosenberg fra lejren holdt tale for broder Walter, der i sin 40-årige medlemsperiode har fungeret som embedsmand i logen, hvor han har varetaget mange forskellige poster: Skatmester, sekretær, undermester, overmester, fungerende eksmester, storrepræsentant.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sideløbende med disse har han været formand/medlem i mange af logens forskellige udvalg.

Efter den officielle del fortsatte festlighederne i logens selskabslokaler – med spisning og taler til jubilaren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. januar 2022 112, Sønderborg

Kun 113 indbrud i Sønderborg i 2021

27. januar 2022 112

Botrygt har været gennem politiets opgørelser og har talt, hvor mange indbrud der har været i det forgangne år I Sønderborg er der sket en lille stigning på 4,6 procent – konkret er der anmeldt fem indbrud mere i 2021 end i 2020. Men 2020 tegnede sig også for et stort fald i forhold til […]

Læs mere...