Lokal håndboldformand stopper efter 10 år

13. januar 2023 Sport

Tommy Vejlgaard Vedstesen satte sig i formandsstolen i Vidar-Ulkebøl Håndbold i 2013. Til oktober er det slut, og der skal findes en ny til posten.

Da Tommy Vejlgaard Vedstesen blev valgt ind i Vidar-Ulkebøl Håndbolds ledergruppe i 2012, var det ikke med en ambition om senere at gå efter formandsposten.  Alligevel var der præcist det, der skete, fordi den daværende formand året efter valgte at stoppe, og Tommy Vejlgaard Vedstesen blev opfordret af forældre og trænere i klubben til at overtage hans stol. Den beslutning har han aldrig siden fortrudt, skriver håndboldklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tommy Vejlgaard Vedstesen genopstiller ikke ved næste generalforsamling.

”Jeg har været utrolig glad for de mange år som formand. Vidar-Ulkebøl Håndbold er en klub med højt til loftet og masser af udviklingsmuligheder. Ikke mindst på det personlige plan, hvor jeg har lært utrolig meget om mig selv og om de mennesker, jeg har samarbejdet med”, siger han.

Beslutningen har ikke været nem for den nu afgående formand.

”Mit helbred fortæller mig, at jeg skal ned i tempo og have mere fokus på mig selv, så det er den rigtige beslutning, selvom den har været svær at tage”, siger Tommy Vejlgaard Vedstesen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg har lagt utrolig mange kræfter i arbejdet som formand og forsøgt at udvikle klubben i en positiv retning i tæt samarbejde med de andre i ledergruppen, trænerne i klubben og de mange frivillige. Dem skylder jeg en stor tak”.

Tommy Vejlgaard Vedstesen stopper til oktober, når Vidar-Ulkebøl Håndbold afholder generalforsamling. Her skal findes nye medlemmer til ledergruppen, og efterfølgende skal de vælge ny formand.

”Vi må ikke stå i en situation, hvor vi ikke kan finde en ny. Det er derfor, jeg melder ud allerede nu. Der er god tid til at sætte en potentiel formand ind i opgaverne, og det, håber jeg, kan være med til at gøre rollen mere attraktiv. Formandsposten er utrolig givende og meget lærerig, så det er en skam, hvis nogen vælger den fra på forhånd”, siger han.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...