Lokal tobaksforretning solgte vinder-Lottokupon med milliongevinst

6. maj 2019 Samfund

Der er hele fire nye millionærer i både Eurojackpot og Lotto efter weekendens trækninger, og i Sønderborg har en særlig kiosk igen solgt en vinderkupon.

Lørdag aften kom der tre nye medlemmer i millionærklubben hos Lotto. Der var 6 millioner kroner i 1. præmiepuljen, og en heldig spiller havde netop de syv tal, der skal til for at snuppe den præmie.

Den heldige vinder bliver medlem nr. 3.369 af millionærklubben i Lotto.

Den heldige spiller har er købt sin kupon i Petit Tobaksforretning i Jernbanegade og det er ikke først gang, butikken har solgt en særlig heldig kupon.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2016 vandt en heldig spiller 12,5 millioner kroner i Onsdagslotto, som Vikinglotto hed dengang, på en kupon købt i Petit Tobaksforretning.

Danske Spil tager selv fat i den heldige vinder med PLUS-abonnementet.

Der var ingen, der fangede Jokeren lørdag aften, så den er på 16 millioner kr. og kan vindes allerede på onsdag.

1. præmiepuljen i Lotto den kommende lørdag er også på 6 millioner kroner.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...