Lokalbiblioteker udvider åbningstiderne mens MultiKulturhuset ‘sejler’

21. august 2021 Kultur

Fra mandag udvider Sønderborg Kommune åbningstiderne på lokalbibliotekerne. Her vil der være åbent med betjening fra klokken 10 til 19.

Et defekt vandrør natten til fredag har betydet en meget omfattende vandskade på MultiKulturhuset og den er så omfattende, at hele MultiKulturhuset indtil videre er lukket til og med tirsdag, hvor det besluttes, om hele huset eller dele af det kan genåbne.

”Det er vi selvfølgelig meget kede af, og vi står lige nu over for en stor oprydning, der vil tage flere dage. Men vi vil gerne gøre, hvad vi kan for, at borgerne kan blive betjent bedst muligt, mens vi får styr på skaderne. Derfor udvider vi åbningstiderne med betjening på vores lokalbiblioteker alle hverdage”, siger stadsbibliotekar Carsten Nicolaisen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derudover vil reserveringer fra hovedbiblioteket blive omdirigeret til lokalbibliotekerne.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
17. september 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debatindlæg: Rettidig omhu og sund fornuft – uden ideologi

17. september 2021 KV21

Byrådskandidat Søren Østergaard, Fælleslisten, skriver: Den ideologiske debat mellem byrådskandidaterne Ellen Trane Nørby fra Venstre og Jørgen Jørgensen fra SF om frit valg eller ej, kører for fuldt tryk i de højere luftlag. I Fælleslisten er vi mere optaget af at finde jordnære løsninger for borgerne. Løsninger der giver mening for borgerne og bygger på […]

Læs mere...