Lokale frivillige brandværn fik penge fra Sønderjysk Forsikring

11. september 2021 Augustenborg

Hvert år kan de frivillige brandværn søge om at få et tilskud fra Sønderjysk Forsikring – og tilskuddene ligger mellem 5.000 – 25.000 kroner og skal primært bruges til udstyr og tiltag, der er med til at øge brandmændenes sikkerhed.

”Når der opstår brand, er hurtig hjælp afgørende. Og derfor er vi heldige, at vi har de frivillige brandværn. De gør en kæmpe indsats, og det har stor betydning, når det går galt”, siger administrerende direktør Frank Abel i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han fortsætter:

”Det er et vigtigt fællesskab, der er skabt her – og det bakker vi gerne op omkring som forsikringsselskab. Derfor fortsætter vi med det årlige tilskud”.

De heldige modtagere var fredag samlet ved en mindre ceremoni hos Sønderjysk Forsikring. Her var det skadechef Kim Heise, der stod for overrækkelsen.

”Der er ingen tvivl om, at de frivillige brandværn er glade for tilskuddene og at de falder på et tørt sted. Samtidig ved vi godt, at de frivillige brandværn er et centralt element i vores sikkerhed og de er med til at begrænse skaderne, når først branden er opstået. Derfor er jeg også utrolig stolt over at overrække disse tilskud”, sagde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt modtagerne var Egernsund Frivillige Brandværn, som fik 15.000 kroner til brandstøvler. Hørup Frivillige Brandværn har fået 25.000 kroner til brandhjelme og  Augustenborg/Bro Friviligge Brandværn fik 15.000 kroner lygter til røgdykkere.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...