Lokale tog mod udfordringen og dystede mod Danmarksmesteren i Poetry Slam

11. oktober 2019 Kultur

Poety Slam er svært at fortælle om. Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opleves. Og digtoplæsning lyder både tørt og som pladderromantik. Når der så bliver tilføjet 50 procent stand up, charme og selvtillid, så har man et forrygende show, en mindeværdig oplevelse af lidt skæve men også dannede eksistenser fra alle hylder i samfundet.

Der var fuldt hus i Mejeriet forleden og Sønderborg bør være stolt over deres poeter, de mange lokale amatører som eksempelvis Søren Sørensen fra Augustenborg, Martin Michael Jakobsen og Allan Davies Madsen fra Sønderborg og også flere poeter.

De tør at tage udfordringen op imod dobbeltvindende Poetry Slam-mester Lasse Nyholm og skuespilleren Rasmus Rhode.

Peter Dyreborg var showets vært og er tidligere DM-vinder og forfatter, foredragsholder, universitetsuddannet, skriver Martin Jakobsen.

På trods af de dårlige odds så gik aftenens 2. plads til Søren Sørensen fra Augustenborg, der er aktuel med bogen “Det halvtomme glas”.

Aftenens vinder blev – ikke overraskende – Lasse Nyholm.

Torsdag den 7. november går det løs igen løs med Poetry Slam på Mejeriet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...