Lokale tog mod udfordringen og dystede mod Danmarksmesteren i Poetry Slam

11. oktober 2019 Kultur

Poety Slam er svært at fortælle om. Allermest fordi det ikke kan beskrives og skal opleves. Og digtoplæsning lyder både tørt og som pladderromantik. Når der så bliver tilføjet 50 procent stand up, charme og selvtillid, så har man et forrygende show, en mindeværdig oplevelse af lidt skæve men også dannede eksistenser fra alle hylder i samfundet.

Der var fuldt hus i Mejeriet forleden og Sønderborg bør være stolt over deres poeter, de mange lokale amatører som eksempelvis Søren Sørensen fra Augustenborg, Martin Michael Jakobsen og Allan Davies Madsen fra Sønderborg og også flere poeter.

Artiklen fortsætter under annoncen

De tør at tage udfordringen op imod dobbeltvindende Poetry Slam-mester Lasse Nyholm og skuespilleren Rasmus Rhode.

Peter Dyreborg var showets vært og er tidligere DM-vinder og forfatter, foredragsholder, universitetsuddannet, skriver Martin Jakobsen.

På trods af de dårlige odds så gik aftenens 2. plads til Søren Sørensen fra Augustenborg, der er aktuel med bogen “Det halvtomme glas”.

Aftenens vinder blev – ikke overraskende – Lasse Nyholm.

Torsdag den 7. november går det løs igen løs med Poetry Slam på Mejeriet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...