Lokale virksomheder får fælles markedsførings-værktøjskasse

2. maj 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Når Sønderborg-området skal profilere sig overfor omverdenen, kan det fremover gøres med en markedsføringsværktøjskasse fra Sønderborg Erhvervsservice og Sønderborg Vækstråd i baghånden. I sensommeren inviteres virksomheder ind til en fælles visning af værktøjskassen, som skal sikre, at aktører og virksomheder fortæller en ensartet og målrettet historie om det skønne område.

For det kan være svært at sætte ord på, hvad det netop er, som gør vores egn så dejlig.

“Hvis vi er fælles om at løfte opgaven og brande Sønderborg-området med en stærk identitet, er der en større chance for at gøre os bemærket både i ind- og udland.”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj. “Markedsføringsværktøjskassen er et valgfrit supplement til virksomhedernes egne brandinginitiativer, som kan bruges af virksomhederne i mange forskellige sammenhænge”, siger formanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værktøjskassen vil være tilgængelig for alle aktører og kan bruges til f.eks. rekruttering, egne markedsføringsmaterialer, på messer og sociale medier m.m. med det formål at skabe en rød tråd og sammenhængskraft for at udbrede kendskabet til Sønderborg.

50 erhvervsfolk og interessenter fra kommunen identificerede ved to større workshops i maj 2016 elementerne til en positioneringsplan samt en række anbefalinger til fremtidige tiltag. Her blev blandt andet nævnt et ønske om et mere omfattende samarbejde på tværs af erhvervslivet og behovet for en mere koordineret og entydig indsats, som nu blandt andet munder ud i markedsføringsværktøjskassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sammen skal vi fortælle de gode historier om vores område”, lød opfordringen på Erhvervstræf 2016.

22. februar 2024 Augustenborg, Politik

Kommunen skal finde en der vil købe en del af Augustenborgs tidligere rådhus

22. februar 2024 Augustenborg

For at sikre lægedækning i Augustenborg fremadrettet, vil parterne bag budgetaftalen have lavet et attraktivt sundhedshus i det gamle rådhus i Augustenborg, som i dag huser Kunstværket. Med valget af det tidligere Rådhus til et kommende Sundhedshus, bliver en del af bygningen overflødig, fordi sundhedshuset kan rummes i det gamle rådhus uden de sidebygninger, der […]

Læs mere...