Lokale virksomheder får fælles markedsførings-værktøjskasse

2. maj 2017 Erhverv

Når Sønderborg-området skal profilere sig overfor omverdenen, kan det fremover gøres med en markedsføringsværktøjskasse fra Sønderborg Erhvervsservice og Sønderborg Vækstråd i baghånden. I sensommeren inviteres virksomheder ind til en fælles visning af værktøjskassen, som skal sikre, at aktører og virksomheder fortæller en ensartet og målrettet historie om det skønne område.

For det kan være svært at sætte ord på, hvad det netop er, som gør vores egn så dejlig.

“Hvis vi er fælles om at løfte opgaven og brande Sønderborg-området med en stærk identitet, er der en større chance for at gøre os bemærket både i ind- og udland.”, siger formanden for Erhvervsudvalget, Ole Wandahl Stenshøj. “Markedsføringsværktøjskassen er et valgfrit supplement til virksomhedernes egne brandinginitiativer, som kan bruges af virksomhederne i mange forskellige sammenhænge”, siger formanden i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Værktøjskassen vil være tilgængelig for alle aktører og kan bruges til f.eks. rekruttering, egne markedsføringsmaterialer, på messer og sociale medier m.m. med det formål at skabe en rød tråd og sammenhængskraft for at udbrede kendskabet til Sønderborg.

50 erhvervsfolk og interessenter fra kommunen identificerede ved to større workshops i maj 2016 elementerne til en positioneringsplan samt en række anbefalinger til fremtidige tiltag. Her blev blandt andet nævnt et ønske om et mere omfattende samarbejde på tværs af erhvervslivet og behovet for en mere koordineret og entydig indsats, som nu blandt andet munder ud i markedsføringsværktøjskassen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Sammen skal vi fortælle de gode historier om vores område”, lød opfordringen på Erhvervstræf 2016.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Kultur, Nordborg

MC Als Heimerz har åbent hus den 9. juli

30. juni 2022 Kultur

Den 9. juli – mellem klokken 13 og 17 – er der åbent hus hos MC Als Heimerz, som står klar med kaffe, kage og ringriderpølser til en billig penge. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. “Endelig er det muligt at inviterer andre på besøg og vi glæder os til at få en snak med […]

Læs mere...