Lokale virksomhedsledere mødes til Årets Business Event 2016

24. november 2016 Erhverv

Det er Vækstrådet, der står bag den såkaldte Gazellepris, som skal overrækkes på Årets Business Event 2016 den 8. december på Det Blå Gymnasium i Sønderborg.

“Arrangementet er en glimrende lejlighed for de mange lokale virksomhedsejere til at mødes om noget så dejligt som at fejre, der er lokale virksomheder, der gør det rigtigt godt”, siger chefen for Sønderborg Iværksætter Service, Michael Hamann til SønderborgNYT.

Samtidig kan virksomhedsejerne få lidt føling med virksomheder, der er på vej.img_1713

“I samme arrangement uddeles der nemlig to priser – Iværksætterprisen og Ungdomsprisen – og det sker ved at de spirende virksomheder præsenterer deres forretningsidé foran publikum og et dommerpanel”, siger Michael Hamann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den ene pris går til ungdomsprojekt, hvor elever fra ungdomsuddannelserne har arbejdet på en forretningsidé og den anden er i det, som kan kaldes “voksenkategorien”, hvor det er fuldtidsiværksættere, der bruger kræfter på at udvikle deres idé.

Dejligt at blive bemærket

Beka Auto, der bor på Ellegaardsvej, er en af de fem nominerede virksomheder, som har chancen for at modtage Gazelleprisen.

“Den nominering kan jeg jo kun være positiv overfor”, siger Allan Høeg Paulsen, der sammen med sin kompagnon, Allan Sørensen, leder Beka Auto.

“Nomineringen viser jo, at vi har formået at drive en god forretning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Selv i hårde tider”, siger han. Han forklarer videre, at det faktisk er kunderne, der giver Beka Auto succes.

“Hvis ikke vi havde kunder, der var så tilfredse, at de anbefalede os til andre, så ville vi jo ikke have skabt de gode resultater”, siger Allan Høeg Paulsen til SønderborgNYT.

Tallene tæller

Det er lokale aktieselskaber, der kan komme i spil til Gazelleprisen.

“Der kigges på de offentligt tilgængelige regnskaber gennem fire regnskabsår og det, som vægtes, er bedst i vækst over en periode på tre år”, siger Michael Hamann fra Sønderborg Iværksætter Service.

“Tallene skal være positive og stigende.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og de skal være i et plus før skat i de tre år”, siger han.

Selvfølgelig er der plads til et enkelt år med tilbagegang.

“Men det store billede skal vise fremgang,”, siger Michael Hamann.

Du kan tilmelde dig Årets Business Event 2016 HER – og være med, når Vækstrådet hædrer årets prisvinder og Sønderborg Iværksætter Service finder de bedste blandt nye spirende forretningsideer.

De nominerede til Gazelle-prisen er:

Sidste års vinder, ipnordic.

Beka Auto.

Petersen Tegl.

Helsam.

Hansen Technologies (tidligere TeleBilling).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...