Lokalopgør: Egen UI sejrede på udebane over Broager

4. oktober 2020 Broager Skrevet af: Redaktion

Foran 210 tilskuere, heraf flere end 100 fra Egen UI,  i Broager vandt udeholdet fra Guderup lokalopgøret i fodboldens serie 1 med 4-0. En dejlig og fortjent sejr, siger Egens træner Martin Prokopek.

Første halvleg sluttede 0-0. Det var dog ikke en halvleg uden chancer. Der var tre store chancer til Egen, og en stor chance til Broager i løbet af halvlegen, men de to målmænd sikrede med flotte redninger for en målløs halvleg.

Anden halvleg blev ikke gammel før første scoring kom.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Junior” leverede I det 47. minut et flot indlæg til Malaya, som sikkert bragte udeholdet, Egen UI, foran. Egen satte sig herefter på kampen, flot spil og flydende afleveringer prægede Egens spil resten af halvlegen. Broager figthede dog bravt hele kampen igennem; men kunne ikke forhindre Jason i at bringe udeholdet foran 2-0 efter 72 minutters spil på et flot hovedstød efter Fedders præcise hjørnespark. Vinthers umodståelige ryk til baglinjen og flotte indlæg efter 83 minutters spil fik som fortjent, Grace dukkede op foran mål og scorede til 3-0. Og i dommerens overtid – efter 91 minutters spil – lukkede Andreas Buch kampen med scoringen til 4-0 efter en længere solo-tur med bolden.

“Egen UI ligger derfor stadig på rækkens førsteplads, nu med 25 point efter 10 kampe”, siger træner Martin Prokopek i en pressemeddelelse.

Træner-teamet glæder sig over kampens resultat og det flotte spil i 2. halvleg, og vi glæder os allerede til lørdagens hjemmekamp på Linak Arena i Guderup kl. 13.00, hvor Hedensted kommer på besøg.