Lokalt samarbejde: Swipbox og landets støre brugsforening tester pakkebokse

10. juli 2019 Erhverv

Danmarks største brugsforening, Brugsforeningen for Als og Sundeved, har siden april været i fuld gang med at teste en ny måde at hente pakker på igennem de nye Nærboks pakkebokse.

Nærboksene står i dag ved 12 af deres butikker i kommunen, skriver Swipbox i en pressemeddelelse.

“Vi er rigtig glade for at være med i Nærboksprojektet, da det er en naturlig del af vores forretningsudvikling at sikre de bedste fremtidige muligheder for vores kunder – også når det gælder pakkeafhentning”, fortæller Karsten Hansen, salgschef i Brugsforeningen for Als og Sundeved.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når tingene pludselig skal gøres på en ny måde, opstår der jo altid bump på vejen – men overordnet set har nysgerrigheden og opbakningen til de nye Nærbokse været stor i kommunen. Én butik – Dagli’Brugsen i Fynshav – har faktisk allerede udvidet med endnu en Nærboks, fordi én Nærboks ikke var nok til at dække kundernes behov.

Kunderne og personalet høres

Snart står Nærboksene i hele Danmark, så kundernes og personalets mening og erfaring under testperioden er uundværlige for projektets succes. -Brugsforeningen stiller jo ikke kun lokationer til rådighed for os – de er også med til at danne et samlet, solidt fundament for, at vi kan få så mange erfaringer med Nærboksene som overhovedet muligt, inden vi ruller ud i resten af Danmark, siger Allan Kaczmarek, CEO i Sønderborg-virksomheden, SwipBox – som er en af virksomhederne bag Nærboksene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Og kunderne og personalet bliver selvfølgelig hørt ude i butikkerne.

“Lige nu tester vi konceptet og lytter til vores kunder og personale, så vi sammen lærer, hvordan Nærboksene bedst muligt hjælper vores kunder med at hente deres pakker”, siger Karsten Hansen.

Et solidt lokalt samarbejde

Bag Nærboksene finder man virksomheden, Nordic Infrastructure, som er dannet af PostNord og SwipBox.

SwipBox’ hovedkontor finder man på Ellegårdvej og derfor var det også helt naturligt at udvide Nærboksenes testperiode fra Kolding Kommune til også at inkludere Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Den opbakning, vi oplever her i lokalområdet, er helt afgørende for Nærboks-projektets succes. Vi er derfor også utrolig glade for, at Brugsforeningen er med til at teste projektet og vil være med helt foran i forhold til at tilbyde morgendagens pakkeudlevering”, siger Allan Kaczmarek.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. februar 2023 Politik, Sønderborg

Forvaltningen skal finde en vej til at Sønderborg får en skøjtebane

1. februar 2023 Politik

I budgetaftalen for 2023-2026 ønskes det, der laves alternative modeller for anlæg og drift af en skøjtebane i løbet af 2023. Det er afgørende, at et nyt projekt tager udgangspunkt i et offentlig-privat samarbejde, der samtidig kan bruges som showcase for energioptimering og moderne teknologi. ”Vi har bedt forvaltningen undersøge mulighederne for, hvordan vi kan […]

Læs mere...