London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra spiller musik fra Harry Potter

12. marts 2021 Kultur

Glæd dig til en unik oplevelse når London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter.

Den prisvindende filmmusik præsenteres nu som en koncert med besøg af en af Weasley brødrene, stjernesolister, kor og symfoniorkester, der den 27. november vil stå på scenen i Koncertsalen i Alsion og sætte liv til Harry Potters magiske musik.

En unik oplevelse

Koncerten byder på de største musikalske øjeblikke i fortællingen om Harry Potter, skriver arrangørerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikumsfavoritten, medlem af Weasley-familien, gør koncerten uforglemmelig med al slags sjov og god humor. Publikum bliver præsenteret for en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, kærlighed og samhørighed i den farlige verden af ​​tryllekunstnere.

Denne magiske verden bliver fortryllet af den mest avancerede teknologi inden for lys, lyd og laser-iscenesættelse, der vil efterlade enhver med gåsehud. De visuelle og magiske effekter vil få hjerterne hos alle Harry Potter-fans slå lidt hurtigere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Programmet inkluderer film-soundtracks fra fire gange Oscar-vinder John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper og Oscar-vinder Alexander Desplat samt den bedste musik fra teaterstykket “Harry Potter and the Cursed Child”.

Teaterstykket, der betragtes verdens bedste, har modtaget mange priser i London og New York.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...