Louis Nielsen deler gratis beskyttelsesbriller ud

18. december 2017 Samfund

 

Optikerkæden Louis Nielsen melder sig nu på banen i kampen mod øjenskaderne. Louis Nielsen i Sønderborg tilbyder gratis beskyttelsesbriller og opfordrer byens borgere til at komme forbi og hente et par gratis.

”Vi skal passe godt på vores syn året rundt, også når vi holder fest nytårsaften. Derfor deler vi gratis

Sebastian Parada har gratis fyrværkeribriller fra den 27. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

beskyttelsesbriller ud i butikken frem til nytår”, siger Sebastian Parada, der er chefoptiker hos Louis Nielsen i Jernbanegade.

Brillerne kan hentes i butikken imellem jul og nytår, den 27.-29. december. Butikken har et begrænset antal og kan ikke love briller til alle, så Sebastian Parada opfordrer til at komme ind i butikken og sikre sig et par beskyttelsesbriller.

”Vi ønsker at skærpe opmærksomheden omkring øjensikkerhed, og med gratis beskyttelsesbriller håber vi, at vi kan være med til at nedbringe antallet af øjenskader”, siger Sebastian Parada i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2023 112, Sønderborg

Mindre brand i en kompostbunke

24. september 2023 112

Søndag – kort efter middag – kørte Ullerup Frivillige Brandværn til en mindre brand på Gl. Landevej i Vester Sottrup. “Her var der en, som havde smidt noget aske fra pillefyret ud i kompostbunken og så gik der ild i den”, siger indsatsleder Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg til SønderborgNYT. “Det er meget vigtigt, at […]

Læs mere...