Louis Nielsen deler gratis beskyttelsesbriller ud

18. december 2017 Samfund

 

Optikerkæden Louis Nielsen melder sig nu på banen i kampen mod øjenskaderne. Louis Nielsen i Sønderborg tilbyder gratis beskyttelsesbriller og opfordrer byens borgere til at komme forbi og hente et par gratis.

”Vi skal passe godt på vores syn året rundt, også når vi holder fest nytårsaften. Derfor deler vi gratis

Sebastian Parada har gratis fyrværkeribriller fra den 27. december.

Artiklen fortsætter under annoncen

beskyttelsesbriller ud i butikken frem til nytår”, siger Sebastian Parada, der er chefoptiker hos Louis Nielsen i Jernbanegade.

Brillerne kan hentes i butikken imellem jul og nytår, den 27.-29. december. Butikken har et begrænset antal og kan ikke love briller til alle, så Sebastian Parada opfordrer til at komme ind i butikken og sikre sig et par beskyttelsesbriller.

”Vi ønsker at skærpe opmærksomheden omkring øjensikkerhed, og med gratis beskyttelsesbriller håber vi, at vi kan være med til at nedbringe antallet af øjenskader”, siger Sebastian Parada i en pressemeddelelse.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
18. januar 2022 112, Sønderborg

Brandbiler kom susende – men der var ingen brand

18. januar 2022 112

Ved middagstid blev der ringet til Brand og Redning fra en lejlighed på Løkken i Sønderborg. Melding lød på brand i køkken. “Men heldigvis var der bare en stegepande, der var blevet alt for varm og derfor gav en del røg”, siger indsatsleder Bo Olesen til SønderborgNYT. Røget har gjort kvinden i lejligheden bange og […]

Læs mere...