Louis Nielsen er en af landets bedste arbejdspladser

12. september 2019 Erhverv

Louis Nielsen i Sønderborg kan nu bryste sig at være certificeret som en af de bedste arbejdspladser i Danmark.

Danmarks største optikerkæde, Louis Nielsen, er blevet certificeret som værende et bogstaveligt talt fremragende sted at arbejde. Den internationale certificerings- og arbejdskulturorganisation, Great Place To Work, har nemlig sat Louis Nielsen på listen over officielt certificerede ”Great places to work”.

Det gælder naturligvis også Louis Nielsen Sønderborg, hvor indehaverne Sebastian Parada og Kasper Nørgaard – ligesom resten af kollegerne i kæden – har fokus på medarbejdertrivsel og teamsamarbejde. skriver Louis Nielsen-kæden.

Certificeringen tildeles virksomheder, hvor kulturen på arbejdspladsen kendetegnes af en særlig høj grad af tillid og et generelt positivt arbejdsmiljø, og den er baseret på en lang række data og informationer om virksomheden, herunder anonyme spørgeundersøgelser blandt virksomhedens medarbejdere.

Great Place To Work er den førende globale virksomhed inden for anerkendelse af arbejdspladser, og hvert år undersøger organisationen tusindvis af virksomheder i hele verden.

Det har gennem 30 års arbejde givet indsigter og erfaringer fra adskillige millioner af medarbejderes fortællinger om deres arbejdspladser.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. november 2022 Politik, Sønderborg

Lokalplanen for Nørager blev vedtaget af et flertal i Byrådet

30. november 2022 Politik

Boligområdet Nørager skal forandres og det skyldes ghettoloven og på onsdagens byrådsmøde godkendte et flertal i Byrådet den lokalplan, som skal til, inden der kan bygges nye boliger i området. Asger Romme Andersen fra Enhedslisten stemte imod, fordi han synes, det giver rigtig god mening at vente og se, hvad EU-domstolen siger til regeringens ghettolov. […]

Læs mere...