Lunau og Sund spillede i en have på Kærvej

28. august 2020 Kultur

Trine Lunau havde ægtemanden, Peter Sund, og to andre musikalske venner med sig fra Fyn og sammen gav de en dejlig, stemningsfuld koncert i haven hos kunstskoleder Thomas Lunau. Og heldigvis kom de med en stor buket sange, som de selv har lavet.

Musikerne har fået del en en pengepulje, som skal støtte flest muligt af landets musikere her i Corona-tiden – og til gengæld for støtten, skal de spille koncerter for et mindre publikum.

Trine Lunau fortæller, hun og manden bor udenfor Odense – længere ude end bybusserne rækker.

Artiklen fortsætter under annoncen

“I området bor der mange musikere og kunstnere og vi har det sådan, at når vi synes, der skal ske noget, så laver vi det selv. Det er faktisk meget skønt, fordi vi så slipper for altid at tage ind til byen”.

Thomas Lunau bød selv velkommen til den lille publikumsskare og afslørede, at han og Trine Lunau faktisk er i familie.

“Det er lidt langt ude, men den er god nok og Trine Lunau er iøvrigt fra Als”.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. september 2022 Politik, Sønderborg

Tirsdag afgøres det om Skøjtebanen kommer op

30. september 2022 Politik

Skøjtebanen i Sønderborg åbner normalt hvert år i november eller december afhængig af vejret. Elforbruget til opbygning og til at fryse is på banen er højt. Det samme er de tekniske vedligeholdelsesomkostninger. På tirsdag skal Teknik-, By- og Boligudvalget beslutte, om Skøjtebanen skal stilles op eller om den ikke skal. Forvaltningen anbefaler, at skøjtebanen ikke […]

Læs mere...