LY Copenhagen tager IA Sportswear med i butik med smart tøj til unge kvinder

27. februar 2019 Erhverv

Der er rigtigt mange mennesker, som køber deres tøj og meget andet på nettet – og det er også der, LY Copenhagen har haft deres tøjkollektioner til salg.

Men fra fredag klokken 14 suppleres successen på nettet med en butik på hjørnet af Jernbanegade og Perlegade i Sønderborg.

“Og det er ikke alene tøj fra LY Copenhagen, der kommer til at være i butikken. Der er også smart sportstøj fra IA Sportswear”ger Argjent Kryeziv til SønderborgNYT. Det er ham, der er ejer af IA Sportwear.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ejeren af LY Copenhagen synes, at sportstøjet fra IA Sportswear er et glimrende supplement til LY Copenhagen og hjælper gerne med plads.

“Jeg har set, der er en del unge kvinder, der allerede har købt deres sportstøj hos IA Sportswear og det er den samme målgruppe, som vores kollektioner henvender sig til, så jeg synes, det er en god idé, at vi begge er i butikken”, siger Adam Ferati.

Du kan få et kig på alt det smarte tøj, hvis du kigger ind i butikken, når den åbner på fredag klokken 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. september 2021 Nordborg, Frivillige

Billetterne til Oktoberfest i Nordborg er til salg

20. september 2021 Nordborg

Mange tusinde danskere drager hvert år til Bayern for at deltage i verdens uden sammenligning største folkefest: Oktoberfesten i München. Derfor er der stor efterspørgsel på selvsamme oplevelser i Danmark, og ikke mindst i Nordborg. Det er lykkedes Nordborg Ringriderforening at lave en aftale med Vollstedt Group, som leverer et komplet Oktoberfest koncept i Nordals […]

Læs mere...