LY Copenhagen tager IA Sportswear med i butik med smart tøj til unge kvinder

27. februar 2019 Erhverv

Der er rigtigt mange mennesker, som køber deres tøj og meget andet på nettet – og det er også der, LY Copenhagen har haft deres tøjkollektioner til salg.

Men fra fredag klokken 14 suppleres successen på nettet med en butik på hjørnet af Jernbanegade og Perlegade i Sønderborg.

“Og det er ikke alene tøj fra LY Copenhagen, der kommer til at være i butikken. Der er også smart sportstøj fra IA Sportswear”ger Argjent Kryeziv til SønderborgNYT. Det er ham, der er ejer af IA Sportwear.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ejeren af LY Copenhagen synes, at sportstøjet fra IA Sportswear er et glimrende supplement til LY Copenhagen og hjælper gerne med plads.

“Jeg har set, der er en del unge kvinder, der allerede har købt deres sportstøj hos IA Sportswear og det er den samme målgruppe, som vores kollektioner henvender sig til, så jeg synes, det er en god idé, at vi begge er i butikken”, siger Adam Ferati.

Du kan få et kig på alt det smarte tøj, hvis du kigger ind i butikken, når den åbner på fredag klokken 14.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Politik, Gråsten

Der kommer ikke boliger i stueetagen i Slotsgade 1 i Gråsten

7. december 2022 Politik

Politikerne var tirsdag eftermiddag samlet til møde i Teknik-, By- og Bolig-udvalget skulle blandt andet bestemme sig for, om de ville give et forbud imod, at stueetagen på Slotsgade 1 i Gråsten bliver ændret fra butik til boliger. Der er søgt om tilladelse til, at der laves lejligheder i hele bygningen. “I den sag var […]

Læs mere...