Lydolph’s Isbar med Bubble Waffle fra Vaffelbaronerne

10. april 2019 Erhverv

Nu er der en ekstra god grund til at forbinde det lune vejr med isvaffel.

Lydolph’s Isbar som ligger i Perlegade 2, har nemlig lanceret isdesserten Bubble Waffle, en nyhed der for første gang blev langet over disken i fredags .

Bubble Wafflen, eller ’boble-vaflen’, er i de seneste par år blevet landskendt for dens luftige konsistens med de mange bobler, og indehaver Lydolph’s Isbar i Sønderborg, Son, er allerede positivt overrasket over modtagelsen fra de besøgende:

”Jeg er rigtig glad for endelig at sælge Bubble Wafflen, det er virkelig en lækker isvaffel, og folk har allerede taget rigtig godt imod den, jeg har jo set hvor populær den har været rundt om i landet og udlandet, så jeg tænkte, det var tid til at få den til Sønderborg”, siger Son i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vaffelmiksen er 100 procent danskproduceret, og det passer rigtig godt i forhold til de værdier, der er hos os i Lydolph’s Isbar. Det er et par friske gutter, der kalder sig Vaffelbaronerne, der har lavet den helt rigtige opskrift på selve vaffelmiksen, og den bruger jeg så”, siger Son.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Venstre-kandidat skadet i valgkampen

24. oktober 2021 KV21

Lørdag var byrådskandidater og andre medlemmer af de politiske partier og lister ude og hænge valgplakater op. Sådan var det også for Venstre-manden Mads Hagen. “Ud for det Blå Gymnasium faldt jeg, da jeg kravlede ned fra stigen. Jeg troede, jeg var nede, da jeg manglede det sidste trin og det gjorde, at jeg faldt”, […]

Læs mere...