Lyserød golf gav imponerende 85.277 kroner til Kræftens Bekæmpelse

29. juli 2022 Augustenborg

Søndag den 5. juni var golfbanen ved Augustenborg klædt i lyserødt og klubbens fantastiske sponsorer var klar sammen med turneringslederne.

Klokken cirka 8:30 blev omkring 90 golfglade mænd og kvinder fra nær og fjern budt hjertelig velkommen til en festlig dag i den gode sags tjeneste, hvor det handler om at få penge ind til hjælp til bekæmpe brystkræft.

Dagen blev rundet af i det flot pyntede telt, hvor der blev serveret en dejlig middag fra Skovby Kro.

“Og nu har vi betalt de regninger, som fulgte med arrangementet og tallene viser, at vi fik et overskud på  imponerende 85.277 kroner”, siger Jeanette Meineche fra arrangørgruppen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at alle de golfglade mennesker allerede nu kan sætte kryds i kalenderen ved den 5. juni 2023, hvor der er gunstart til næste Pink Cup klokken 13.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. august 2022 Kultur, Broager

Flot opbakning til underholdningen i parken i Broager

7. august 2022 Kultur

Søndag eftermiddag blev der bakket flot om parkunderholdning i Broager og folk hyggede sig med naboer, familie, venner og alle de andre. Især havde mange af de mindre børn nogle helt forrygende timer, hvor de løb omkring og også fik hoppet i den lille hoppeborg. Det er Broager Erhverv, Broager Kultur, BUI Rock og Broager […]

Læs mere...