Lyserød Lørdag: Støt Brysterne – køb et kunstværk på Borgens auktion

1. oktober 2017 Erhverv

I den kommende uge er der en lang række aktiviteter i Sønderborg, hvor Sønderborg Handel og Borgen har sat fokus på en støtteindsamling til fordel for ”Lyserød lørdag”, der indsamler midler til forskning og helbredelse af brystkræft.

I Borgen er der lørdag den 7. oktober to auktioner, hvor de indsamlede beløb sendes direkte videre til formålet.

Kl. 12.00 sættes en række fine produkter, som Borgens butikker har givet, på auktion.

Du kan se, hvad der kan købes ved en præsentation af produkterne i en udstilling, der findes på øverste etage i centret, lige ved rulletrapperne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kl. 14.00 gælder det en kunstauktion, hvor 18 af vores lokale kunstnere har skænket et værk, de har skabt specielt til fordel for ”Lyserød lørdag”.

Der er indkommet mange rigtigt spændende kunstværker, som spænder lige fra pileflet til malerier. Disse bortauktioneres med mindstepris fra kr. 1.000 og opefter.

Denne auktion retter sig både til private samt erhvervslivet i Sønderborg.

”Jeg håber på, at rigtigt mange af vores øvrige lokale virksomheder og institutioner i Sønderborg vil bakke op om det initiativ, vi har taget fra kunstnerne og handlens side, og giver nogle gode bud på de flotte værker, der er indkommet. Brystkræft er en sygdom vi desværre alle enten kender en der har, eller har hørt om nogle har pådraget sig, så en god donation fra os alle i Sønderborg vil falde på en godt sted, og give yderligere håb for at det fremover vil være muligt at komme endnu bedre igennem en sygdomsproces” siger centermanager Flemming Enghave fra Borgen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

” Og jeg vil ikke undlade at gøre opmærksom på, at erhvervsvirksomheder har mulighed for fradrag i skat ved at give et beløb til denne aktivitet”, siger centermanageren.

Alle værkerne udstilles ligeledes i denne uge i centret, på 1. sal ved rulletrapperne.  Det er muligt at afgive et forhåndsbud ved at kontakte Flemming Enghave på tlf. 27535052, eller ved en mail til marketing@borgenshopping.dk

Der vil også kunne bydes ved telefonbud på selve auktionen, det skal dog aftales med centermanageren på forhånd.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...