Lysreguleringer på Augustenborg Landevej

29. januar 2021 Politik

Den 3. december 2019 har Teknik- og Miljøudvalget godkendt lokalplan for et centerområde på grunden, der husede det tidligere JF ved Augustenborg Landevej. Lokalplanen omdanner den eksisterende grund til et område med centerformål til detailhandel, fritidsformål og kontorvirksomheder og erhverv, herunder produktionsvirksomheder og lagervirksomheder.

I henhold til lokalplanen laves der en særlig adgang til vareleverancer via Jyllandsgade mens kundeadgangen til området vil ske via den eksisterende adgang fra Augustenborg Landevej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Krydset ved Jyllandsgade er registreret som et uheldsbelastet kryds og det er forvaltningens vurdering, at udbygningen til et signalreguleret kryds vil forbedre trafiksikkerheden for både bilister og bløde trafikanter.

Et signalreguleret kryds ved den eksisterende adgang på Augustenborg Landevej betjener udelukkende det nye centerområde. Det er imidlertid nødvendigt at signalregulere begge kryds af hensyn til trafikafviklingen, fordi området er trafikbelastet.

På tirsdag skal Teknik- og Miljøudvalget på et virtuelt møde tænde grønt lys for, at forvaltningen kan hæve penge til at lave lyskryds for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hanssen Ejendomme har købt arealet og Billig Blomst åbner et plantecenter i området i marts 2021. BAUHAUS flytter også ind i området og åbner ved årsskiftet 2021-2022.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 112, Gråsten

Stor brand i Rinkenæs – politiet advarer imod røgen

3. februar 2023 112

Politiet opfordrer boere i Rinkenæs til at søge indendørs og undgå røgen fra en brændende gård. Brandvæsnet har – på grund af den kraftige blæst – svært ved at få få slukket branden. Fredag omkring klokken 16:30 kørte brandbiler fra Rinkenæs Frivillige Brandværn, Broager Frivillige Brandværn, Gråsten Frivillige Brandværn samt Sønderborg Brand og Redning til […]

Læs mere...