Lysreguleringer på Augustenborg Landevej

29. januar 2021 Politik

Den 3. december 2019 har Teknik- og Miljøudvalget godkendt lokalplan for et centerområde på grunden, der husede det tidligere JF ved Augustenborg Landevej. Lokalplanen omdanner den eksisterende grund til et område med centerformål til detailhandel, fritidsformål og kontorvirksomheder og erhverv, herunder produktionsvirksomheder og lagervirksomheder.

I henhold til lokalplanen laves der en særlig adgang til vareleverancer via Jyllandsgade mens kundeadgangen til området vil ske via den eksisterende adgang fra Augustenborg Landevej.

Artiklen fortsætter under annoncen

Krydset ved Jyllandsgade er registreret som et uheldsbelastet kryds og det er forvaltningens vurdering, at udbygningen til et signalreguleret kryds vil forbedre trafiksikkerheden for både bilister og bløde trafikanter.

Et signalreguleret kryds ved den eksisterende adgang på Augustenborg Landevej betjener udelukkende det nye centerområde. Det er imidlertid nødvendigt at signalregulere begge kryds af hensyn til trafikafviklingen, fordi området er trafikbelastet.

På tirsdag skal Teknik- og Miljøudvalget på et virtuelt møde tænde grønt lys for, at forvaltningen kan hæve penge til at lave lyskryds for.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hanssen Ejendomme har købt arealet og Billig Blomst åbner et plantecenter i området i marts 2021. BAUHAUS flytter også ind i området og åbner ved årsskiftet 2021-2022.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
27. oktober 2021 Erhverv, Sønderborg

Bitten og Mads Clausens Fond fylder 50 år

27. oktober 2021 Erhverv

Bitten & Mads Clausens Fond fylder 50 år og det er Bitten Clausen, som allerede i julen 1979 havde tænkt sig frem til, at fonden skal være et værn, der sikrer, at Danfoss altid ville være på danske hænder. “Fonden skal arbejde til gavn for Danfoss, men den skal ikke gå ind i driften, som […]

Læs mere...