Lyttede til Broager Sparekasse – og reddede aktieopsparingen

28. juni 2016 Erhverv

En læser, der ønsker at være anonym, er glad for, at han forleden blev ringet op af Leif Thomassen fra Broager Sparekasse. Redaktionen har læserens navn og adresse.

“Leif Thomassen sagde, at er en rigtig god idé, hvis jeg sælger nogle af mine aktier, inden England går til stemmeurnerne”, siger læseren til SønderborgNYT. Og efter den melding, så fik læseren ellers lært investeringseksperten noget om politik.

“Det har altid været sådan, at når resultatet af det, der kommer ud af en afstemning er uoverskueligt, så stemmes der til fordel for det kendte og det trygge. Det fik jeg forklaret til Leif Thomassen”, siger læseren.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg sagde også, at jeg undtagelsesvis ville lytte til hans råd og bad ham så gøre det, som han mente, ville være bedst for min opsparing”.

Leif Thomassen fra Formuecentret i Broager Sparekasse solgte aktier og læseren slipper for at tage en masse overarbejde for at tjene det tab ind, der ellers ville have kommet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 112, Sønderborg

Politiet tog 131 gram amfetamin fra en mand fra Nordals

29. september 2022 112

Klokken 02:10 – natten til torsdag – fik en politipatrulje øje på en bil, som var efterlyst og derfor kørte de efter den. “Det var på Kløvermarken og betjentene så, at bilens passager kastede en pose ud fra vinduet kort inden de fik standset bilen”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. Betjentene vurderede, […]

Læs mere...