Lyttede til Broager Sparekasse – og reddede aktieopsparingen

28. juni 2016 Erhverv

En læser, der ønsker at være anonym, er glad for, at han forleden blev ringet op af Leif Thomassen fra Broager Sparekasse. Redaktionen har læserens navn og adresse.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

“Leif Thomassen sagde, at er en rigtig god idé, hvis jeg sælger nogle af mine aktier, inden England går til stemmeurnerne”, siger læseren til SønderborgNYT. Og efter den melding, så fik læseren ellers lært investeringseksperten noget om politik.

Leif Thomassen reddede en læsers opsparing.

Leif Thomassen reddede en læsers opsparing.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det har altid været sådan, at når resultatet af det, der kommer ud af en afstemning er uoverskueligt, så stemmes der til fordel for det kendte og det trygge. Det fik jeg forklaret til Leif Thomassen”, siger læseren.

“Jeg sagde også, at jeg undtagelsesvis ville lytte til hans råd og bad ham så gøre det, som han mente, ville være bedst for min opsparing”.

Leif Thomassen fra Formuecentret i Broager Sparekasse solgte aktier og læseren slipper for at tage en masse overarbejde for at tjene det tab ind, der ellers ville have kommet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Kultur, Gråsten

Se nogle af de steder hvor der fejres Sankt Hans

23. juni 2021 Kultur

Du kan fejre Skt. Hans på Fluepapiret i Sønderborg, hvor Michael Vogensen spiller musik fra klokken 17:30 og klokken til klokken 19:30 er det bandet ‘Gør det noget’, som skal spille. Klokken 19 dukker Ballonklovnen Finn op og laver sjove ballondyr til børn og barnlige sjæle. “Klokken 20 bliver bålet tændt og jeg fortæller ikke, […]

Læs mere...