Madforgiftning: Rasmus Caspersen var en af de 11 som blev indlagt

18. juni 2018 Samfund

Rasmus Caspersen er en af de 11 personer, der lørdag blev indlagt efter at have spist brunch og senere frokost sammen dagen før.

Der var mistanke om, at de tidligere arbejdskolleger på 80 år var blevet smittet med botulisme, der også kaldes pølseforgiftning.

Mandag formiddag blev han og fire andre udskrevet. Seks af gæsterne er fortsat indlagt.

“Heldigvis har jeg ikke haft symptomer på sygdommen, men jeg har spist mad, der potentielt kunne være sygdomsfremkaldende, og jeg har været sammen med mennesker, der har spist den mad. Nogle af dem blev syge, og det havde jeg potentiale til at blive”, siger Rasmus Caspersen til TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Rundstykker, ost, pålæg og syltetøj

Brunchen blev holdt hjemme hos Rasmus Caspersen i Sønderborg, og frokosten blev indtaget hos en anden fra selskabet.

– Det er en lang liste af ting, man får i et dansk hjem, når man inviterer gode venner på brunch. Der var blandt andet rundstykker, ost, pålæg og syltetøj, fortæller han.

Pølseforgiftning udvikler sig typisk i hjemmelavede produkter, men dem var der ingen af på brunchbordet hos Rasmus Caspersen.

“Det var ting, der var købt her i Sønderborg. Der var ikke nogen grund til at have mistanke til noget”, siger Rasmus Caspersen, der har hjulpet Fødevarestyrelsen med at samle prøver af maden ind.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Kultur, Sønderborg

Jan Hellesøe kommer med ‘Forudsigelser’ på Sønderborg Teater

1. december 2021 Kultur

Hvordan i alverden gjorde han det? Sådan lyder det fra mange, når de har oplevet Jan Hellesøe optræde. Danmarks førende hjerne-manipulator rammer landet med en landsdækkende tourné i efteråret ‘22, hvor han vil fucke med danskernes hjerner med sine uforklarlige manipulationer. Du har sikker set Hellesøe på tv i ‘Fuckr med dn hjerne’ eller ‘Manipulator’, […]

Læs mere...