Mads Friis er tæt på at blive ejer af den tidligere købmandsgård i Augustenborg

21. september 2017 Augustenborg

Det er bestyrelsen fra Hertugforeningens Bevaringsforening, der har sporet Mads Friis ind på købet af den tidligere købmandsgård i Storegade i Augustenborg og dermed reddet bygningen fra tvangsauktion.

Hertugforeningens Bevaringsforening har tidligere prøvet at få kommunen til at overtage, men her spændte en række regler ben, skriver Jytte Urban fra bevaringsforeningen i et nyhedsbrev til medlemmerne.

Alle de muligheder, som vi i Hertugbyens Bevaringsforening, kunne se i den tidligere købmandsgård – med fortovscafé, Bed & Breakfast og andre ting – dem kunne Mads Friis også se.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forhandlingerne er endnu ikke helt afsluttet, men så langt fremme, at ejerskabet med Mads Friis må meldes ud, skriver Jytte Urban

Det er et stort skridt i den rigtige retning, fordi det gør, at der kommer liv i den fredede bygning.

Mads Friis ejer også Hotel Benniksgaard og det nye Hotel 6400.

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 KV21, Sønderborg

Regionsrådsvalg: Regionsrådskandidater tager en tur gennem byen

22. oktober 2021 KV21

Fredag eftermiddag gik Mette With Hagensen og Jette Damsøe Henriksen en tur gennem Sønderborg midtby og de to regionsrådskandidater fik følge af borgmester Erik Lauritzen og andre socialdemokratiske partifæller. Og det giver god mening at gå ud og møde de kommende vælgere. “Når vi går på gaden, så har vi samtaler med folk, som vi […]

Læs mere...