Maibom og Jensen tager deres revy-successer med i Kinorama

10. december 2020 Kultur
Maibom & Jensen Foto: Flemming Nissen
Maibom & Jensen Foto: Flemming Nissen

Men søndag den 28. februar klokken 14:30 kan man opleve både Leif Maibom og Flemming Jensen på scenen i Kinorama i Sønderborg.

De to kommer med deres show, Revy Classic, som er en række topnumre fra deres karrierer på revyscenen.

”Jeg glæder mig da til igen at kunne underholde på scenen i Sønderborg og forhåbentlig få et gensyn med mange af dem, jeg igennem årene har kunnet se i salen om sommeren”, siger Leif Maibom, der også glæder sig til at optræde på scenen i Kinorama.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har været dernede for at måle op og har konstateret at der altså ér plads til både Jensen og jeg. Og så kommer publikum jo til at sidde som aldrig før”, siger Leif Maibom i en pressemeddelelse.

Til koncerten serveres der både kaffe og kage som man slipper for at jonglere rundt med ved pladserne. Der er nemlig, udover de meget magelige sæder i biografen, også borde ved alle pladser.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...