Malene og Dan Stenstrup Pedersen fandt fem familier som de giver julehjælp

21. december 2022 Augustenborg

Malene og Dan Stenstrup Pedersen på Midtals har fundet og hjælper fem familier i år, som får julehjælp. De får også et juletræ, hvis de mangler det.

“De får også alt, hvad der skal til en juleaften af mad – flæskesteg med alt tilbehør og alt til risalamande plus mandelgave. Der er også gaver til både voksne og børn”, siger Dan Stenstrup Pedersen til SønderborgNYT. Modtagerne er blevet kontaktet.

For år tilbage startede han og hustruen, Malene, der egen julehjælp.

“Min hustru sagde til mig, at vi sagtens kunne undvære fem hundreder kroner og give dem til en familie, som var presset – og da vi gik i gang med at lede efter en familie, som vi kunne hjælpe, så var der flere i vores omgangskreds, som kontaktede os, fordi de ville være med til at hjælpe”, siger Dan Stenstrup Pedersen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ansøgerne skulle sende en personlig besked til parret, hvor de fortalte, hvorfor netop de – eller en, som de kender – skulle have julehjælp. De eneste krav var, at modtagerne bor i Sønderborg Kommune og de skal være ikke-rygere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...