Mandag bliver der snakket om Tour de France-finalen i Sønderborg

21. oktober 2019 Kultur

Mandag morgen er der samlet en række mennesker i Sønderborg Events lokaler i det tidligere H&M i Perlegade og med i gruppen er Jesper Worre fra Danmarks Cykel Union. Desuden deltog flere betjente fra Rigspolitiet og en franskmand, som er en del af Tour de France-ledelsen. Naturligvis var der også medarbejdere fra Sønderborg Kommune.

“Vi skal snakke om finalen i Sønderborg og det er især den person fra Tourledelsen, der skal snakke om detaljer”, siger Jesper Worre til SønderborgNYT. Franskmanden har ansvaret for sikkerheden, målområdet og logistikken med videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi skal også snakke om, hvordan vi hurtigst muligt får pressekorpset ud af Sønderborg igen, så de kan få aftensmaden i en helt anden by”, siger Jesper Worre, som derudover fortæller, at opbygningen af målområdet begynder klokken cirka 05 om morgenen på den dag, hvor Tour-feltet skal komme susende.

“Det er Tourens folk, der bygger det op. Det ved præcis, hvordan det skal være og det er deres materialer, der skal bruges.

Hvor i Sønderborg rytter skal køre, får vi først at vide i oktober 2020.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 112, Sønderborg

Politiet leder efter deprimeret, et-benet mand mand i Sønderborg

23. oktober 2021 112

Han blev hurtigt fundet af politiet, som fik et tip Politiet beder om borgernes hjælp til at finde 39-årig mand, som er gået fra misbrugernes værested, Friheden, på Kastanie Allé i Sønderborg. “Det er mig, der kontaktede politiet og det gjorde jeg, fordi ham, der nu er efterlyst, er meget langt nede”, siger en anden […]

Læs mere...