Mandag er ‘Dahl på Hack’ igen på Hotel Alsik

17. august 2021 Kultur
Søren Dahl og Jim Lyngvild. Foto: Café Hack
Søren Dahl og Jim Lyngvild. Foto: Café Hack

På mandag besøger ‘Dahl på Hack’ igen Hotel Alsik og denne gang får værten, Søren Dahl, besøg af livsstilsekspert Christine Feldthaus, som er vokset op i Sønderborg. Den anden gæst er Jim Lyngvild, som bor i sin selvbyggede vikingeborg i Korinth på Sydfyn. Han er kendt som realitystjerne, designer, forfatter, modekommentator og han er manden bag Frejdahl øl og hudplejeprodukterne Raunsborg.

“Jeg er meget nysgerrig og vil være meget spørgende, når mine gæster sætter sig og undervejs vil jeg krydre tingene med underholdende anekdoter”, siger Søren Dahl til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Du kan opleve optagelsen af programmet og nyde den gode og hyggelige stemning, som Søren Dahl forstår at skabe. Det er bestemt ikke første gang, Søren Dahl laver et program, hvor han har samtaler med spændende gæster foran et publikum.

“Alle dem, der køber en billet til arrangementet bliver en del af en meget unik optagelse. Det er nemlig nummer 1126 i rækken”, siger Søren Dahl – og lover, at det er den absolut eneste optagelse, som får det nummer.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og så kan jeg afsløre, at ‘Dahl på Hack’ besøger Hotel Alsik igen i oktober og i november. I mellemtiden skal der laves optagelser i København, så de ikke føler sig så meget i udkanten derovre”.

Arrangementet begynder med en platte samt et glas vin, der indtages i salen, inden Søren Dahl byder sine gæster velkommen.

Du kan købe din billet på Hotel Alsiks hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...