Mandag er der højtlæsning på biblioteket i Sønderborg

26. oktober 2021 Kultur
Illustration fra biblioteket
Illustration fra biblioteket

Højtlæsning skaber gerne en følelse af fællesskab og personligt nærvær. Til fælleslæsninger sidder man samlet, lytter til en tekst bliver læst højt og man snakker ud fra teksten.

Det skriver biblioteket i en pressemeddelelse.

På biblioteket i Sønderborg kan du mandag komme til det første af tre fælleslæsningsarrangementer. Her har en af bibliotekets medarbejdere udvalgt et par tekster, som bliver læst højt og du kan selv læse med i teksten undervejs. Det kræver ingen forberedelse hjemmefra.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fælleslæsning er både for dig, der har svært ved at koncentrere dig om at læse – eller dig der gerne vil være med i et uforpligtende fællesskab med fokus på læsning.

Du er også velkommen til at deltage, hvis du blot har lyst til at opleve en ny måde at mødes med andre omkring litteratur.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...