Mandskoret i Nordborg har plads til flere syngende herrer

19. august 2019 Kultur

Mandskoret i Nordborg er inde i en god udvikling, så bestyrelse såvel som dirigent ser fortrøstningsfuldt på den kommende sæson, som netop er startet med et teambuilding arrangement.

Koret har haft stor succes med at udvide repertoiret, hvor sangvalget tidligere væsentligst var baseret på den klassiske danske sangskat, til nu i langt højere grad også at omfatte nye kompositioner og arrangementer af såvel dansk som international herkomst indenfor klassisk, rytmisk og gospel musikgenrer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skriver Mandskoret til SønderborgNYT.

Det er korets dirigent gennem det seneste år, Andrea Brachwitz-Doll, der har arbejdet målrettet med at udvikle koret, og det er til fulde lykkedes at gennemføre et stilskifte.

Resultatet har været tydeligt i de optrædender, koret havde i forrige sæson, at det nye repertoire tiltrækker såvel korets trofaste tilhørere samt – hvad der ikke er mindre vigtigt – en skare af nye og yngre publikummer.

Strategien har været den helt rigtige og timingen var god, så det ligger derfor fast, at koret vil fortsatte ad den vej, de seneste sæsoner har udstukket.

Koret har hjemme i Sognegården ved Nordborg Kirke, hvor der øves hver mandag aften fa 19:30 til 21:30.

Skulle nogle have lyst til at overvære en typisk koraften, er interesserede mænd velkomne til at møde op og lytte eller synge med.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk