Mange har allerede købt billet til Ringriderfestens Royale Genforenings-Tattoo

16. januar 2020 GF2020

Interessen for at opleve Ringriderfestens Royale Genforenings-Tattoo ved Sønderborg Slot den 11. juli overgår alle forventninger. Før jul blev de 788 pladser til hovedtribunen sat til salg og nu er der blot 250 billetter tilbage til tribunen.

En af årsagerne til den store interesse er sandsynligvis, at man frem til 31. januar kan købe billetterne til 200 kroner, skriver Ringriderfesten i en pressemeddelelse. Efter den dato stiger prisen til 250 kroner. Det store spørgsmål er nu, om alle billetter til hovedtribunen er væk inden 1. februar.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne til hovedtribunen inkluderer reserverede pladser og adgang til festlighederne på Ringriderpladsen efter tattooet. Salget af billetter sker via www.billetsalg.dk. Billetter til de øvrige tribuner A, B, D og F kommer til salg i de kommende måneder.

Det Royale Genforenings Tattoo er en del af programmet for den store folkefest, der finder sted på Dybbøl Banke den 11. juli, hvor der er royal tilstedeværelse.

Hele dagen vil stå i Genforeningens tegn og der forventes tusindevis af besøgende til Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kongelig musik

“Vi har de første år vist TattooShow til en såkaldt intropris og desuden skruer vi op for musikken til det næste TattooShow og lige for tiden arbejder vi på at få Livregimentet, Garderhusarerne og Tambourkorpset med og vi satser også på, der kommer tyske orkestre”, siger Jan Rasmussen fra Ringriderfesten og lover, det bliver en fantastisk oplevelse at være på tribunerne.

Ringriderfestens formand, Jes Andersen, tilføjer, at der også kommer flere internationale orkestre med i juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Altså får publikum mere for pengene.

“Det bliver et show, hvor vi også tager imod op til VIP-200 gæster”, siger Jan Rasmussen og tilføjer, at der også kommer muligheder for at opleve det forrygende TattooShow uden at betale 200 eller 250 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. maj 2022 112, Sønderborg

Ild i bålsted og så havde en haveejer været i gang med ukrudtsbrænderen

21. maj 2022 112

Lørdag aften omkring klokken 20:30 rykkede Brand og Redning til Humlehøjvej i Sønderborg. “Der var nogle som havde tændt et bål i en bålhytte, men ilden bredte sig og fik fat i noget træværk, der er omkring selve bålstedet”, siger indsatsleder Jens-Erik Rasmussen til SønderborgNYT. Lørdag middag var Rinkenæs og Gråsten på Sejrsvej i Rinkenæs, […]

Læs mere...