Mange skridt er taget på vejen til at blive Årets Kvinde

8. marts 2014 Frivillige

Årets Kvinde er Ruth Holm, der gennem Fodslaw får alle mulige andre ud på lange og dejlige gå-ture.

Prisvinder Ruth Holm og kunstmaler Inge Olsen.

Prisvinder Ruth Holm og kunstmaler Inge Olsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Du har fået løftet Lady Walk, så Sønderborg har den tredje-største i hele landet, du fik en masse mennesker til at gå i soldaternes fodspor i 1864-marchen og sidst men ikke mindst, så er du fantastisk til at motivere de mange frivillige i Fodslaw, siger Kvindekomiteen.

Her er det værk, der skal med Ruth Holm hjem.

Her er det værk, der skal med Ruth Holm hjem.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Jeg er virkeligt beæret og stolt, men uden de mange frivillige, der altid er klar til at springe til, så stod jeg jo ikke her i dag, siger Ruth Holm på Kvindernes Kampdag lørdag på Alssundgymnasiet. Til minde om dagen får hun et billede, der er malet af billedkunstner Inge Olsen.

– Da jeg havde malet det første billede, så mente jeg, der skulle mere farve på – og så malede jeg et mere, siger Inge Olsen. Hendes opgave var bundet på sådan en måde, at hun skulle male et billede til Ruth Holm.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Nu kan du jo kigge lidt på dem begge og så vælge det, du helst vil have, siger hun.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Sønderborg, Frivillige

Nu kan du få et gratis førstehjælpkursus

5. oktober 2022 Sønderborg

Region Syddanmark i samarbejde med Dansk Folkehjælp tilbyder gratis førstehjælpskurser til borgere, der er – eller ønsker at være – en del af den landsdækkende Hjerteløber-ordning. Hjerteløbere tilkaldes, hvis der sker et hjertestop i et område tæt på dem, og de er ofte fremme og yder førstehjælp i de afgørende minutter, indtil ambulancen kommer frem. […]

Læs mere...