Mange spændende ting på programmet til Forskningens Døgn

13. april 2018 Samfund

Forskningens Døgn danner her i kommunen atter rammen om fem døgn med den nyeste forskning serveret på et niveau, så alle kan være med.

Det er områdets folkeskoler, ungdomsuddannelser, universitet, sygehuset og bibliotekerne der i samarbejde med House of Science, har sammensat et spændende program, der er åbent for alle, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Tema: Bæredygtighed

Som bæredygtig læringsby i det internationale UNESCO-netværk af Learning Cities er det naturligt, at programmet kredser om emnet “bæredygtighed”. I programmet finder man foredrag, der behandler emner som fx vindenergi, solenergi, biobrændstof, bæredygtigt kulturliv, bæredygtig mobilitet og bæredygtig fødevareproduktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er også helt andre spændende emner på programmet lige fra kunstig intelligens og Big Data til canceroperationer og betydningen af fysisk aktivitet.

Se hele programmet her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. januar 2022 Politik, Sønderborg

Jesper Larsen vil arbejde for at børn trives

24. januar 2022 Politik

Ved kommunalvalget i november fik Jesper Larsen fra Socialdemokratiet 503 personlige stemmer og de gjorde, at han fik en plads i Byrådet, hvor han er næstformand i Børne- og Uddannelsesudvalget og medlem af Udvalget for Kultur, Idræt og Medborgerskab. “Jeg er virkelig glad for min plads i Børne- og Uddannelsesudvalget, som jeg mener er et […]

Læs mere...