Mange spændende ting på programmet til Forskningens Døgn

13. april 2018 Samfund

Forskningens Døgn danner her i kommunen atter rammen om fem døgn med den nyeste forskning serveret på et niveau, så alle kan være med.

Det er områdets folkeskoler, ungdomsuddannelser, universitet, sygehuset og bibliotekerne der i samarbejde med House of Science, har sammensat et spændende program, der er åbent for alle, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Tema: Bæredygtighed

Som bæredygtig læringsby i det internationale UNESCO-netværk af Learning Cities er det naturligt, at programmet kredser om emnet “bæredygtighed”. I programmet finder man foredrag, der behandler emner som fx vindenergi, solenergi, biobrændstof, bæredygtigt kulturliv, bæredygtig mobilitet og bæredygtig fødevareproduktion.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er også helt andre spændende emner på programmet lige fra kunstig intelligens og Big Data til canceroperationer og betydningen af fysisk aktivitet.

Se hele programmet her

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2023 112, Sønderborg

Politiet tager kontakt til hackede skoler som har fået lækket data

25. september 2023 112

Politiet er i dag, mandag, blevet bekendt med, at kriminelle har skaffet sig adgang til personfølsomme data hos en række uddannelsesinstitutioner i Sønderjylland og efterfølgende lækket materialet. Det drejer sig om EUC Syd, Sønderborg Statsskole, Gråsten Landbrugsskole, Privatskolen-Als og Sønderborg International School. Politiet indleder nu en dialog med uddannelsesstederne samt deres it-driftsfællesskab, IT-Center Syd, for […]

Læs mere...