Marianne Hvid har solgt sin Guide2Know-virksomhed

23. maj 2018 Erhverv

Marianne Hvid har solgt selskabet Guide2Know, G2K, der udvikler og formidler digital læring primært til det kommunale område. Køberen er Gyldendal.

G2K, der er grundlagt af Marianne Hvid i 2008, har i dag 14 ansatte og er leverandør til over 40 danske kommuner. G2K er dermed den førende danske aktør på det kommunale marked.

“Vi glæder os meget til samarbejdet med G2K, der er en solid og veletableret virksomhed med stor ekspertise på e-learning markedet bl.a. indenfor det sundhedsfaglige område. G2Ks digitale produkter supplerer vores portefølje i Forlaget Munksgaard rigtig godt”, siger Hanne Salomonsen, direktør for Gyldendal Uddannelse.

“G2Ks værdigrundlag og tilgang til undervisning harmonerer helt med Gyldendals. Vi ser et stort potentiale på dette marked ikke alene på det sundhedsfaglige felt, men der er også gode muligheder for at udvide det til mange af vores øvrige fagområder”, siger hun i en pressemeddelelse.

“Det var afgørende for os at vælge den helt rigtige samarbejdspartner, og det er Gyldendal. Vores visioner og forretningsforståelse stemmer godt overens, og vi har store forventninger til, hvordan vi nu kan videreudvikle vores virksomhed i samarbejde med Gyldendal”, siger Marianne Hvid

Artiklen fortsætter under annoncen

G2K er nu et datterselskab under Gyldendal. Virksomheden bliver i Sønderborg under ledelse af direktør Marianne Hvid.

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...