Marianne vandt et Apple Watch i Ringriderfestens entré-konkurrence

7. juli 2018 Kultur

Marianne Hansen fra Sønderborg var den heldige vinder af et Apple Watch som der blev trukket lod om blandt de gæster der køber en entrébillet til Ringriderfesten i Sønderborg inden 1. juli

”Jeg er utrolig glad for at have vundet og jeg glæder mig til at tage det i brug”, fortæller Marianne Hansen fra Sønderborg til SønderborgNYT.

Hun glæder sig specielt til urets særlige notifikationsapp:

”Så kan jeg jo nemt og hurtigt se om det er noget jeg vil reagere på, særligt da jeg kører meget i bil, er det en super god måde at holde styr på, hvem der vil i kontakt med en”, fortæller den glade vinder til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Uret, et Apple Watch Serie 3, har en værdi af ca. 2.800 kroner og det var den statsautoriserede revisor, Allan Schøne, fra revisionsselskabet EY, der stod for lodtrækningen.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...