Marinehjemmeværnets Budstikken hjælper ved olieforureningen i Aabenraa

5. januar 2020 Samfund

Marinehjemmeværn Sønderborg blevet kaldt ud til assistance med BUDSTIKKEN MHV 814 i Aabenraa fjord hvor der sket stort miljø olieudslip.

“Der arbejdes på at få inddæmme og opsamlet så meget som overhovedet af olien, så lige pt ligger der BUDSTIKKEN MHV 814 fra Sønderborg og RINGEN 910 fra Aabenraa og Søværnets patrulje skib P520 og METTE MILJØ og arbejder på at få samlet olien op”, siger flotillechef Per Nielsen til SønderborgNYT.

“Det er også er opgave som Marinehjemmeværn Sønderborg har sammen med det øvrige Marinehjemmeværn i hele landet, at vi skal værne om vores farvand og natur”, siger han videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skulle nogle gå med et ønske om at kunne gøre en forskel, søges der stadig nye medlemmer, som vil tage en specialist-uddannelse i Marinehjemmeværnet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. oktober 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Didde Lauritzen har fokus på børn, skoler og på de udsatte

26. oktober 2021 KV21

Didde Lauritzen har været en del af Børne- og Uddannelsesudvalget og hun har også været med i Sundhedsudvalget i denne byrådsperiode og hun er, som sin far, borgmesteren, socialdemokrat. Det er Didde Lauritzens første byrådsperiode, så der har været meget, som hun skulle lære. ”Det har været vildt spændende, jeg har nydt at være med […]

Læs mere...