Mark & Christoffer spiller noget nyt, noget gammelt og noget lysegrønt

12. maj 2021 Kultur

Årets første store musikoplevelse i Kultursalen i Augustenborg bliver Forårskoncerterne med Mark & Christoffer.

Først var det julekoncerterne der måtte ændres til forårskoncerter og de blev flyttet til april og nu erde flyttet til 21. og 22. maj. Men nu er det ganske vist – koncerterne bliver gennemført og vi glæder os vildt til igen at tage imod publikum siger Poul Andersen i en pressemeddelelse. Han er musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling.

Og Mark & Christoffer er klar og glæder sig:

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi har en masse dejligt repertoire, som vi glæder os til at spille for jer, ikke mindst et nyt Shu-bi-dua hyldestmedley, en sønderjysk Corona-blues, et tilbageblik til år 1920 og meget andet. Der vil være både noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget lysegrønt”.

Kultur-arrangørerne er glade for at rigtig mange har beholdt deres billetter fra julekoncerterne, men selvfølgelig er der en del der ikke har kunnet på de nye datoer. Derfor er der igen fuld gang i billetsalget på hjemmesiden til alle fire koncerter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi vil selvfølgelig overholde de Corona-restriktioner der gælder nu, og vi er heldige at de svarer til restriktionerne før jul. Derfor er der fire forårskoncerter af 75 minutter varighed og uden pause, fredag den 21. maj kl. 18 og 20.30 samt lørdag den 22. maj kl. 18 og 20.30.

Man skal huske at medbringe gyldigt Coronapas eller negativ test og bruge mundbind indtil man sidder ned.

Vi kan garantere for en fantastisk musikalsk oplevelse i Kultursalen i Augustenborghallerne.

Læs mere og køb billet på idrætsforeningens hjemmeside .

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
30. juni 2022 Samfund, Sønderborg

Autocampere får nye p-pladser – det skal få dem væk fra Slotskajen

30. juni 2022 Samfund

Politikerne i Teknik-, By- og Boligudvalget har tilbage i februar udpeget tre områder, som i en forsøgsperiode skal fungere som P-plads for autocampere og trække autocamperne væk fra Slotskajen. “Forvaltningen har fundet otte områder og vi valgte de tre af dem”, siger udvalgsformand Kirsten Bachmann til SønderborgNYT. Hun fortæller, at det vigtige er, at pladserne […]

Læs mere...