Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer.

Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning af den alsiske skuespiller Chresten Speggers og et jubilæumsskrift. Skriftet fortæller gildets historie og giver en introduktion til den alsiske digter Martin N. Hansens forfatterskab.

Det er takket være meget fin sponsorstøtte, at Alsingergildet kan holde billetprisen inkl. kaffe og kage nede på beskedne 235 kr. plus gebyr.

Der er kaffebord kl. 14 og koncert fra kl. 15, skriver Alsingergildet.

Koncerten varer godt to timer inkl. en pause, hvor man dels kan købe en forfriskning, dels kigge i og/eller købe nogle af Alsingergildets seneste udgivelser, bl.a. bogen Pejlemærker og et helt nyt vendespil.

“Vi glæder os over, at det igen er muligt at samles ved festlige lejligheder og håber, at mange har lyst til at være med til at fejre Alsingergildets 75 års jubilæum sammen med os. Der venter os smuk korsang med Sønderjysk Pigekor og masser af sønderjyske aftryk på indslagene med både Mark & Christoffer og Chresten Speggers. Man kan også glæde sig til fællessang – en af Martin N. Hansens smukkeste sange”, fortæller oldermand i Alsingergildet, Herdis Thomsen Maaløe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne kan købes på Alsingergildets hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...