Mark & Christoffer underholder til Alsingergildets 75 års jubilæum

17. oktober 2021 Kultur

Det alsiske dialektselskab Alsingergildet fylder 75 år i år. Jubilæet fejres med en koncert søndag den 7. november med pigekor og duoen Mark & Christoffer.

Jubilæumskoncerten holdes på Sønderborg Teater og indledes med noget så sønderjysk som kaffebord. Det serveres i Sønderborgsalen på Hotel Sønderborg Strand. Ud over kaffebord og dobbeltkoncert får gæsterne også underholdning af den alsiske skuespiller Chresten Speggers og et jubilæumsskrift. Skriftet fortæller gildets historie og giver en introduktion til den alsiske digter Martin N. Hansens forfatterskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er takket være meget fin sponsorstøtte, at Alsingergildet kan holde billetprisen inkl. kaffe og kage nede på beskedne 235 kr. plus gebyr.

Der er kaffebord kl. 14 og koncert fra kl. 15, skriver Alsingergildet.

Koncerten varer godt to timer inkl. en pause, hvor man dels kan købe en forfriskning, dels kigge i og/eller købe nogle af Alsingergildets seneste udgivelser, bl.a. bogen Pejlemærker og et helt nyt vendespil.

“Vi glæder os over, at det igen er muligt at samles ved festlige lejligheder og håber, at mange har lyst til at være med til at fejre Alsingergildets 75 års jubilæum sammen med os. Der venter os smuk korsang med Sønderjysk Pigekor og masser af sønderjyske aftryk på indslagene med både Mark & Christoffer og Chresten Speggers. Man kan også glæde sig til fællessang – en af Martin N. Hansens smukkeste sange”, fortæller oldermand i Alsingergildet, Herdis Thomsen Maaløe.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne kan købes på Alsingergildets hjemmeside .

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...