Markedsdage: Pludselig vågnede byen op

13. juni 2014 Erhverv

Det meste af fredagen har det ikke været vildt mange mennesker, der brugte tid på at jagte tilbud i byens butikker.

I De Kreatives telt på Rønhaveplads kan der hentes flere forskellige marmelade og andet godt.

I De Kreatives telt på Rønhaveplads kan der hentes flere forskellige marmelade og andet godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men pludselig var det som om byens vågnede op, siger Silvia Steger, der har en bod i teltet med De Kreative på Rønhaveplads.

Hun fortæller til Sønderborg Nyt, at torsdagen var helt fantastisk.

ProjectZero står klar med en konkurrence udenfor Jyske Bank. Den heldige vinder får sig en splinterny cykel fra Fri BikeShop.

Når man er færdig med at svare på konkurrence-spørgsmål hos ProjectZero, kan man springe i Blæksprutternes lille tog, trille til Rønhaveplads og lytte til musik eller få en snak med arbejdsgruppen bag den kommende Friskole i Sønderborg by, købe marmelade i De Kreative og så springe på toget igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når toget kommer til BR, så er det et must, at der gøres holdt, hvis man har et barn med. BR har lagt sæbeboble-pistoler frem. Og de må gerne prøves.

I Jernbanegade kan der fortælles om sygeplejeske-uddannelsen, høres musik og så kan børn være heldige og få en flot og luftig figur med fra Ballon-Klovnen.

Og lørdag ruller Markedsdagene videre.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Erhverv, Sønderborg

Hjælp Iver Daabeck med at forebygge madspild – pluk selv majs på markerne

25. september 2021 Erhverv

Iver Daabeck har to marker med sukkermajs tæt ved Sønderborg. Den ene ligger lige til højre, når man kører af Alssundbroen. Den anden ligger ved samkørselspladsen på Sundeved-siden, hvor der også står en salgsbod med kartofler, majs og halloweengræskar. “Jeg har det problem, at ALDI og Salling Group påstår, de ikke kan sælge majs mere […]

Læs mere...