Markedsdage: Pludselig vågnede byen op

13. juni 2014 Erhverv

Det meste af fredagen har det ikke været vildt mange mennesker, der brugte tid på at jagte tilbud i byens butikker.

I De Kreatives telt på Rønhaveplads kan der hentes flere forskellige marmelade og andet godt.

I De Kreatives telt på Rønhaveplads kan der hentes flere forskellige marmelade og andet godt.

Artiklen fortsætter under annoncen

– Men pludselig var det som om byens vågnede op, siger Silvia Steger, der har en bod i teltet med De Kreative på Rønhaveplads.

Hun fortæller til Sønderborg Nyt, at torsdagen var helt fantastisk.

ProjectZero står klar med en konkurrence udenfor Jyske Bank. Den heldige vinder får sig en splinterny cykel fra Fri BikeShop.

Når man er færdig med at svare på konkurrence-spørgsmål hos ProjectZero, kan man springe i Blæksprutternes lille tog, trille til Rønhaveplads og lytte til musik eller få en snak med arbejdsgruppen bag den kommende Friskole i Sønderborg by, købe marmelade i De Kreative og så springe på toget igen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Når toget kommer til BR, så er det et must, at der gøres holdt, hvis man har et barn med. BR har lagt sæbeboble-pistoler frem. Og de må gerne prøves.

I Jernbanegade kan der fortælles om sygeplejeske-uddannelsen, høres musik og så kan børn være heldige og få en flot og luftig figur med fra Ballon-Klovnen.

Og lørdag ruller Markedsdagene videre.

billede

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...