Martin Schack og venner spiller i Sct. Marie Kirke

13. marts 2019 Kultur

Sct Marie Kirke har torsdag den 21. marts besøg nogle af landets dygtigste jazzmusikere, som spiller koncert fra klokken 19.30.

Det er tid til forandring, når Martin Schack og venner tager smukke gamle danske melodier under jazzkniven med projektet Jazz på Dansk.

Nogle af de mest elskede sange bliver iført nye klæder, og du kan se frem til alt fra smukke ballader til gyngende jazz, skriver Sct. Marie Kirke.

Kvartetten tilføjer elementer fra jazzen ud fra arrangementernes karakter, men bevarer samtidigt respekten for de oprindelige melodier.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til projektet har Martin Schack allieret sig med nogle af de allerbedste musikere på saxofon, Michael Olsen, på bas Morten Ramsbøl og på trommer Morten Lund, og musikerne spiller med så meget musikalsk tyngde og indføling, at det ikke er uden grund, at de er så efterspurgte.

Ved klaveret fabulerer Martin Schack frit over melodierne med en rytmisk timing, der er suveræn. Han spiller dele af den oprindelige melodi, nogle gange bare en stump.

Han improviserer og digter videre på melodierne, men hele tiden har han melodien i hjertet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilsammen giver de fire musikere de udvalgte sange en helt ny bund, hvorfra de kan gro og udvikle sig.

Entré 50 kroner i døren

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2021 Politik, Sønderborg

1. behandling: Byrådets partier er enige om at ændre på forvaltningerne

1. december 2021 Politik

Siden kommunalvalget har de nyvalgte politikere haft flere forhandlinger, fordi de vil undersøge muligheden for at lave en flertalsgruppe, hvor alle partier med – og en del af den proces er at blive enige om den politik, der skal føres. Forhandlingerne betyder, at der skal ændres i kommunens Styrelsesvedtægter og den proces tog det sidden […]

Læs mere...