Martin Stauner fra Louis Nielsen rejser på arbejdsferie i Afrika

26. oktober 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

På søndag springer optikerassistent Martin Stauner fra Louis Nielsen i Jerbanegade i Sønderborg ombord på en flyver, der lander i Tanzania.

Martin Stauner har set på nettet, at han fra på søndag skal hygge sig i 30 graders varme.

Martin Stauner har set på nettet, at han fra på søndag skal arbejde i 30 graders varme.

“Jeg har lige tjekket og der er 30 graders varme dernede, så jeg glæder mig bestemt til hele ti dage dernede”, siger Martin Stauner til SønderborgNYT.

Afrikaturen er ikke en ferierejse, men en velgørenhedsrejse, hvor Louis Nielsens rullende optikerbus skal rundt omkring i Tanzania og medarbejderne skal lave synsprøver og dele gratis, brugte briller ud til mennesker, der ellers aldrig vil få briller.

“Selvfølgelig glæder jeg mig rigtigt meget til at få den arbejdsoplevelse med i bagagen og det velgørenehed, det er lige mig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jeg er også med Odd Fellow”, siger Martin Stauner, som mener, at der vist er en enkelt fridag på turen.

“Vi skal vist arbejde sammen med de lokale sundhedsmyndigheder, så der er mulighed for, at mennesker med egentlige øjensygdomme kan blive behandlet.

Siden efteråret 2010, hvor Tanzania-projektet startede, har Louis Nielsen delt briller ud til flere end 30.000 tanzanianere i alle aldre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lige fra skolebørn, der ikke kan se tavlen til ældre, der har brug for læsebriller.

De mange briller, der deles ud, er givet af Louis Nielsen-kunder, der har afleveret deres brugte briller i en Louis Nielsenbutik.

“Når vi donerer et par briller, så tager vi et billede af modtageren og sætter det på hjemmesiden, så giveren kan se, at hans eller hendes briller gør en kæmpe forskel for et andet menneske”, siger Martin Stauner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Louis Nielsen bruger et trackingsystem, der kan koble giver og modtager.

Du kan læse mere om Giv Syn til Tanzania HER

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...