Martin Zeissler stopper frivillig-indsatsen

10. februar 2015 Nordborg Skrevet af: Ole Kæhler

Martin Zeissler, der var initiativtager til det særdeles stuerene borgermøde i Nordborg, som blev startskuddet på den store frivillige indsats, der er ydet for og med syriske asylansøgere i Nordborg, siger nu farvel til frivilligjobbet.

Martin Zeissler og andre frivillige fik sat Nordborg på det positive landkort.

Martin Zeissler og andre frivillige fik sat Nordborg på det positive landkort.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu siger jeg farvel til det frivillige arbejde med syrerne, og kan så undre mig lidt over kommunen og asylcenteret, som åbenbart ikke så, hvad jeg byggede op. De tog dét, de kunne bruge og høstede bifald på succesen, men så kunne jeg hellere ikke bruges til mere”, siger Martin Zeissler til SønderborgNyt.

Nordborg og Sønderborg kom for alvor i de landsdækkende medier, hvor der blev filmet og skrevet om den fremragende indsats, som frivillige på Nordals ydede til gavn for både fællesskab og syrere.

Artiklen fortsætter under annoncen

For kort tid siden deltog Martin Zeissler i et borgermøde i Faaborg, hvor det lød fra kommunen, at havde han ydet samme indsats i deres kommune, så ville de straks have ansat ham.

“Jeg så, vi havde chancen for at finde på noget, vi kunne være sammen om” lød det fra Martin Zeissler, mens han planlagde borgermødet om syrernes ankomst til Nordborg, som blev startskuddet på den indsats, der blev rost vidt og bredt.

På borgermødet deltog DF’er Jan Callesen fra Byrådet i panelet, mens borgmesteren havde takket nej til invitationen.

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...