Martin Zeissler stopper frivillig-indsatsen

10. februar 2015 Nordborg

Martin Zeissler, der var initiativtager til det særdeles stuerene borgermøde i Nordborg, som blev startskuddet på den store frivillige indsats, der er ydet for og med syriske asylansøgere i Nordborg, siger nu farvel til frivilligjobbet.

Martin Zeissler og andre frivillige fik sat Nordborg på det positive landkort.

Martin Zeissler og andre frivillige fik sat Nordborg på det positive landkort.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Nu siger jeg farvel til det frivillige arbejde med syrerne, og kan så undre mig lidt over kommunen og asylcenteret, som åbenbart ikke så, hvad jeg byggede op. De tog dét, de kunne bruge og høstede bifald på succesen, men så kunne jeg hellere ikke bruges til mere”, siger Martin Zeissler til SønderborgNyt.

Nordborg og Sønderborg kom for alvor i de landsdækkende medier, hvor der blev filmet og skrevet om den fremragende indsats, som frivillige på Nordals ydede til gavn for både fællesskab og syrere.

Artiklen fortsætter under annoncen

For kort tid siden deltog Martin Zeissler i et borgermøde i Faaborg, hvor det lød fra kommunen, at havde han ydet samme indsats i deres kommune, så ville de straks have ansat ham.

“Jeg så, vi havde chancen for at finde på noget, vi kunne være sammen om” lød det fra Martin Zeissler, mens han planlagde borgermødet om syrernes ankomst til Nordborg, som blev startskuddet på den indsats, der blev rost vidt og bredt.

På borgermødet deltog DF’er Jan Callesen fra Byrådet i panelet, mens borgmesteren havde takket nej til invitationen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. september 2022 Erhverv, Sønderborg

Ungt par ved roret på The Grand Café på Rådhustorvet

29. september 2022 Erhverv

Hos The Grand Café på Rådhustorvet skydes efteråret i gang med et helt nyt koncept, og fra i morgen, fredag, vil der derfor være spareribs ad libitum på deres menukort hver fredag og lørdag i hele oktober måned. Det er de nye medejere, Freja Stage og Michael Ravnsbjerg Holm, der har valgt at udvide menukortet […]

Læs mere...