Måske kan vi lære om sund mad i Det Sønderjyske Køkken frem til maj 2020

2. marts 2019 Samfund

Sønderborg Kommune og Det Sønderjyske Køkken har siden 2016 arbejdet sammen om at formidle viden og udvikle færdigheder inden for maddannelse, madens historie og bæredygtighed.

Forvaltningen foreslår, at samarbejdet om at udbyde sundhedsfremmende aktiviteter i Det Sønderjyske Køkken fortsætter frem til maj 2020, hvorefter kontrakten med Det Sønderjyske Køkken udløber.

Aktiviteterne skal bidrage til at fremme sunde mad- og måltidsvaner hos børn og voksne.

På tirsdag beslutter Sundhedsudvalget, om det er det, der skal gøres.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Sidst i oktober synger Medina ved en dinnerkoncert i Sergenten

2. oktober 2022 Erhverv

Velkommen til Medina, sangerinden, Medina, er Danmarks sangfugl og ukronede popdronning og den 29. oktober er hun på scenen til en dinnerkoncert i Sergenten på Sønderborg Kaserne. Til dinnerkoncerten byder Jesper Koch og hans stab på en tre-retters menu med buffet som hovedret og der er vand og vin ad libitum under middagen. Efter koncerten […]

Læs mere...