Måske kan vi lære om sund mad i Det Sønderjyske Køkken frem til maj 2020

2. marts 2019 Samfund

Sønderborg Kommune og Det Sønderjyske Køkken har siden 2016 arbejdet sammen om at formidle viden og udvikle færdigheder inden for maddannelse, madens historie og bæredygtighed.

Forvaltningen foreslår, at samarbejdet om at udbyde sundhedsfremmende aktiviteter i Det Sønderjyske Køkken fortsætter frem til maj 2020, hvorefter kontrakten med Det Sønderjyske Køkken udløber.

Aktiviteterne skal bidrage til at fremme sunde mad- og måltidsvaner hos børn og voksne.

På tirsdag beslutter Sundhedsudvalget, om det er det, der skal gøres.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2021 Kultur, Gråsten

Fint med besøgende til Høstmarkedet i Den Kongelige Køkkenhave

25. september 2021 Kultur

Både fredag og lørdag var der Høstmarked i Den Kongelige Køkkenhave i Gråsten – og lørdag gik der en del gæster rundt og nød både haven og solen. “Der har været pænt med gæster i dag, lørdag, mens det var mere sløjt fredag”, siger Kaj Nielsen fra Gråsten Æblefestivals styregruppe. Æblefestivallen har aflyst årets festival […]

Læs mere...