Masser af aktivitet i Senior Erhvervsklubben i Sønderborg

2. februar 2018 Erhverv

Efter at Senior Erhvervsklubben i januar besøgte Multikulturhuset og fik et indlæg om status i Sønderborg Kommune ved borgmester Erik Lauritzsen, gælder det næste arrangement et besøg på Idrætshøjskolen sammen med Sønderborg Erhvervsklub. Mødet handler dog ikke om Idrætshøjskolen i sig selv, men i stedet om en præsentation af fjernsynsserien ”Statsministrene”.

TV2’s tidligere nyhedsdirektør Michael Dyrby og holdet bag udsendelsen vil fortælle om optagelserne og baggrunden, udfordringerne i den forbindelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Senere på året går turen til Sønderborgs nye biograf, Kinorama, i Borgen. Klubben besigtiger biografen med ægtefæller, og sammen ses filmen Molls Game. Senere på året er der sejltur, besøg på Danfoss Universe mm. samt besøg og orientering om Novasol og deres aktiviteter i området, skriver Sneiorklubben i en pressemeddelelse.

Supplerende til disse aktiviteter vil der også være tid til generalforsamling, julefrokost mm.

Ja, Seniorerne lever aktivt med i byens puls.

Medlemmerne i seniorklbben kommer primært fra Sønderborg Erhvervsklub. Når det enkelte medlem forlader arbejdsmarkedet og hermed Sønderborg Erhvervsklub, kan der søges om optagelse i Senior Erhvervsklubben.

Artiklen fortsætter under annoncen

Enkelte medlemmer i klubben er dog stadig erhvervsaktive og andre bliver det måske igen, selv om man er optaget som medlem.

Seniorlivet er meget anderledes end for få år siden.

Det kan være langt og nogle får undervejs fornyet energi til supplerende erhvervsdeltagelse.

Undersøgelser viser, at i 2050 vil halvdelen af de fødte i Danmark blive mindst 100 år.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. september 2022 Broager, Erhverv

Broager-borger vil ha’ Sønderborg Fjernvarme til at varme Broager op

26. september 2022 Broager

Svend Brolund, som er flyttet til Broager for omkring et år siden, vil meget gerne have, at det er fra Sønderborg, der bliver sendt varme til boligerne i Broager, fordi fjernvarmepriserne i Sønderborg er lavere end de er i Broager. “Jeg har oprettet Facebooksiden ‘Fjernvarme til Broager fra Sønderborg‘ og målet med den er at […]

Læs mere...