Masser af fjerde-pladser ved Skræntens Melodi Grand Prix

20. juni 2019 Kultur

Scenevante Bent Ruggård havde rollen som vært, da Skrænten torsdag havde deres årlige Medlodi Grand Prix og han guidede publikum gennem hele 15 sange, der blev sunget fra scenen i Dybbølhallen.

Langt de fleste sange var såkaldte covernumre, hvor Skræntens sangere sang de sange, som de selv er vilde med.

“Men Cathrine har skrevet sin egen sang og den hedder ‘Vi er sammen’ og den handler om, hvor vigtigt det er, vi har nogen at være sammen med”, siger Bent Ruggaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bent Ruggaard har tidligere været konferencier ved Skræntens Melodi Grand Prix og han har kun misset en enkelt ud af de nu seks gange, som har været mulige.

“Jeg synes, det er en glædelig oplevelse og det giver rigtigt godt humør, når man oplever sangernes entusiasme”, siger han.

“Og så er det skønt at se, at personalet også lever sig ind i Grand Prixet”.

Bent Ruggaard er sikker på, det kunne blive endnu sjovere, hvis der var flere, der kunne deltage.

Vinderne

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig sad der en mindre gruppe dommere og lyttede intenst til de 15 sange – og det var også dem, der satte navn på placeringerne.

Førstepladsen gik til Jonas. Nummer to blev Nicki og tredjepladsen vandt Cathrine, der havde skrevet sin egen sang.

“De øvrige kom allesammen ind på en flot fjerdeplads”, siger Bent Ruggaard.

At blive nummer fire i et Grand Prix er en flot placering – og det er jo dejligt for Skræntens sangere, at der slet ikke er en der blev sidst eller en, der blev næstsidst.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Sundhedsudvalget har opdateret netværket Ungeliv

9. december 2022 Uddannelse

UngeLiv er en formaliseret netværksstruktur mellem Sønderborg Kommune og samtlige ungdomsuddannelser samt flere andre uddannelsesinstitutioner i kommunen. Netværket har eksisteret i forskellige versioner siden 2007 med det overordnede formål at fremme sundhed og trivsel for unge. Med uddannelsesinstitutionerne som arena hænger arbejdet med sundhed og trivsel tæt sammen med fastholdelse i uddannelse og reduktion af […]

Læs mere...