Masser af fjerde-pladser ved Skræntens Melodi Grand Prix

20. juni 2019 Kultur

Scenevante Bent Ruggård havde rollen som vært, da Skrænten torsdag havde deres årlige Medlodi Grand Prix og han guidede publikum gennem hele 15 sange, der blev sunget fra scenen i Dybbølhallen.

Langt de fleste sange var såkaldte covernumre, hvor Skræntens sangere sang de sange, som de selv er vilde med.

“Men Cathrine har skrevet sin egen sang og den hedder ‘Vi er sammen’ og den handler om, hvor vigtigt det er, vi har nogen at være sammen med”, siger Bent Ruggaard til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bent Ruggaard har tidligere været konferencier ved Skræntens Melodi Grand Prix og han har kun misset en enkelt ud af de nu seks gange, som har været mulige.

“Jeg synes, det er en glædelig oplevelse og det giver rigtigt godt humør, når man oplever sangernes entusiasme”, siger han.

“Og så er det skønt at se, at personalet også lever sig ind i Grand Prixet”.

Bent Ruggaard er sikker på, det kunne blive endnu sjovere, hvis der var flere, der kunne deltage.

Vinderne

Artiklen fortsætter under annoncen

Selvfølgelig sad der en mindre gruppe dommere og lyttede intenst til de 15 sange – og det var også dem, der satte navn på placeringerne.

Førstepladsen gik til Jonas. Nummer to blev Nicki og tredjepladsen vandt Cathrine, der havde skrevet sin egen sang.

“De øvrige kom allesammen ind på en flot fjerdeplads”, siger Bent Ruggaard.

At blive nummer fire i et Grand Prix er en flot placering – og det er jo dejligt for Skræntens sangere, at der slet ikke er en der blev sidst eller en, der blev næstsidst.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...