Masser af hunde på besøg på Mølleparken Plejecenter

22. januar 2019 Samfund

På Mølleparken Plejecenter er der jævnligt en besøgshund, der kommer rundt og hygger med de ældre. Men tirsdag formiddag var der ikke blot én hund, der kom et helt kuld Berner Sennen-hvalpe og deres mor på besøg hos de ældre.

“Det er godt for hundekvalpe at komme ud og møde andre mennesker og de ældre nyder at have de bløde og dejlige hvalpe på besøg, så jeg kommer gerne”, siger ejeren af hvalpene og kennelen Berner Emmas.

“Når de ældre tager en hundehvalp op, så kan vi sagtens se, om de er vant til hunde”, siger Hanne Køhler fra plejecentret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hun fortæller videre, at det er godt for de ældre, når de får hundebesøg.

“De ældre, der en gang selv havde hund, liver helt op og fortæller så om deres egen hund og alt det, som den kunne”, siger hun. Og så nyder de ældre at mærke de bløde hvalpe.

“Så meget nærhed oplever de jo ikke i hverdagen”.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Samfund, Sønderborg

Vil du med i Ældrerådet?

19. juni 2021 Samfund

Der er valg til Ældrerådet tirsdag den 16. november og fordi de fleste af de nuværende medlemmer ikke genopstiller, er der brug for nye kandidater. Ældrerådets formand, Karin Dalager, er en af dem, der har valgt at sige stop: ”Jeg har været med i otte år og i alle årene været formand. Det er utroligt […]

Læs mere...