Masser af kvalitet på Black Friday-tilbud hos Outdoor i Centrum

27. november 2019 Erhverv

Denne artikel er bragt i samarbejde med  Outdoor i Centrum.

Har du det sådan, at enhver årstid har sin charme, der skal nydes med masser af ture i det fri – med eller uden telt. Eller er du blandt de mange, der nyder den indre ro, som det giver, når man har snøren i vandet og venter på den helt store fisk bider på krogen, så giver det virkeligt god mening, du kigger indenfor hos Peter Uwe Hansen i Outdoor i Centrum. Det kan du gøre Black Friday – og også andre dage.

Hos Outdoor i Centrum, der ligger i Perlegade i Sønderborg bymidte, finder du stort set alt til friluftsliv og gode fiskeoplevelser – og er du en af de mange, der synes, det er herligt at fiske med flue, så skal du se fluehjulet, der er specielt fremstillet til den alsiske butik.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er et hjul, som Outdoor i Centrum har eneretten til og som oveni købet har navnet Als indgraveret”, siger butiksejer Peter Uwe Hansen, der ligesom de øvrige i butikken har et virkeligt indgående kendskab til de varer, der hænger rundt omkring eller ligger på hylderne.

Det bedste af det bedste

“Her hos os har vi mærkevarer i super kvalitet og det er de rigtigt miljøvenlige varer, så friluftsmennesker også via deres udstyr er nænsomme ved naturen”, siger Peter Uwe Hansen. Han nævner som eksempel, at man ikke skal smide sine gode vandrestøvler ud, når de bliver slidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Støvlernes sål og inderbeklædning kan sagtens skiftes ud og så er støvlerne igen som nye”, siger han.

I butikken finder du et bredt udvalg i Fjällräven, Pinewood og Yeti, så du altid kan være klædt rigtigt på til vejret.

“Og så er det jo topaktuelt med både sokker, t-shirts i uld og også undertøj. Det pragtfulde ved uld er, at det varmer i kulden og det køler i varmen”, siger Peter Uwe Hansen, der selv er aktiv i naturen – både med og uden fiskestang.

Flere gode køb

Artiklen fortsætter under annoncen

Hos Outdoor i Centrum kan du til Black Friday også købe et teleskop-grillspyd til 39,95, som du kan have i lommen.

“Det er et teleskopværktøj, der er ret praktisk, når der skal ristes skumfiduser eller steges pølser over bål”, siger Peter Uwe Hansen, der også vil stå klar med vildmarksbukser, hvor du kan spare 398 kroner, når man køber to par til kun 1000 kroner på fredag.

“Jeg har også nogle SIMMS skojorter, der normalt koster 699 kroner. Dem sælger jeg for 100 kroner på fredag”, siger Peter Uwe Hansen og siger om andre tilbud:

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt dem et restparti af SIMMS og Patagonia støvler og waders til helt specielle priser.

“Det er så let. Vi har 20, 40 og 70 procent rabat til Black Friday og vil gerne have at rigtigt mange kigger indenfor og ser, hvad vi har at tilbyde friluftsmennesker og lystfiskere”.

Hos Outdoor i Centrum er der virkeligt alt, hvad hjertet begærer til vandrere og lystfiskere – og man vejledes af et personale, der selv nyder friluftslivet.

Læs mere HER på LINKET 

Artiklen fortsætter under annoncen

Denne artikel er bragt i samarbejde med  Outdoor i Centrum.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...